Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pokec Out Of Character

Strana 16 z 28 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22 ... 28  Next

Goto down

Pokec Out Of Character - Stránka 16 Empty Re: Pokec Out Of Character

Příspěvek pro Anonymní Mon Aug 18, 2014 8:17 am

Přeju hodně štěstí v životě příštím. Síla tě provázej Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon Aug 18, 2014 5:32 pm

xD hezký, Orkelte, až na to, že Mankrikovu ženu zabili kentauři, ne quillboaři - respektive její tělo bylo k nalezení u taureního windmillu na půl cesty mezi Crossroads a Taurajo.
Stejně tak quillboarové nikdy nedobyli Crossroads a podle lore se dožijí tak 6 let, než zemřou věkem a písemný projev nemají, tak nevím jaké by mohli mít paměti; to možná ta prasata na farmě mají větší šanci na dlouhověkost a civilizaci Very Happy

Ne, je to dobré, IC Mankrikovi ten jeho konec přeju, srab za sebe stále posílal dobrodruhy, i teď na Cata, jako by se neuměl pomstít sám po orksku, ještě se kvůli tomu stáhl na sever dál od Crossu, kde už mu nechtěl ruku podat ani místní pásovec.

Jen abys pochopil, přesně ta postava, kterou OOC nemusíš, byla vychována Mankrikovou ženou (a ta se pro ni nejmenovala a nebude jmenovat Olgra; byla to prostě Grom'ka, totální domina, která Mankrikovi dala vydechnout až ve chvíli, kdy zemřela a on tehdy nalezl jakous takous páteř xD), a následně přímo v RP prodána Mankrikem projíždějící skupině elfů s Cerothem v čele, jmenovitě Maledictovi Very Happy
Samozřejmě na blizz věci nemám copyright, to zmiňuji jen pro pobavení.

Jinak příběh je super. Jen byl i podle questů Mankrik vždy moc srab, skoro mám pocit, že se za něj někdo v posledních odstavcích převlékl Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon Aug 18, 2014 5:48 pm

Říkal jsem že to je všechno výplod choré autorovy mysli, pokud se to něčemu podobá, já za to nemůžu. Very Happy Ale děkuju a slibuju, že příště si dám větší pozor na lore Smile

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon Aug 18, 2014 5:49 pm

Ne vpohooo líbilo a... on dnes zlobi server? Zkusila jsem log až teď a badabum.
Já jen jestli svolávat pokračování výpravy do Kalimdoru.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed Aug 20, 2014 12:56 pm

Všem, kterých se to týká (tj. pokráčko ve Feralas) - sraz dnes o 20 h. RpGMs mají prý od deviti poradu, tak to důležite, nač je třeba GM zvládneme na začátku, pak si poradíme Smile

Jmenovitě Orkelt, Taharis, Thanalos, Engiee, Lykourgos, Ithereal, Hawke
Avianna se snad přidá později v Mojache... nebo na našem pohřbu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri Aug 22, 2014 8:48 am

OK, Avelion poprosila, abychom na ni počkali do devíti kvůli info a pokračování eventu (tahle část je její).

Skončili jsme ve vhodnou chvíli stětí záporáka, ale nedořešily se následky. Pokud si přejete RP v keep předtím, stačí písnout na skype, v podvečer tu budu Smile

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed Aug 27, 2014 4:08 pm

Pro všechny, kteří chyběli u Eyřina čtení pohádky o meči a medailonu, kterou našli ve věcech Lii Firestorm, a chtěli by si ji přečíst ic, tak jsem ji hodila ještě do Kronik Elrendaru(tady).

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri Aug 29, 2014 4:47 am

OK, neviděla jsem Moonyho včera in game, takže těm, co neví, tu prásknu, že je to od včera pan Inženýr. Snad až skončí s oslavami, zase za námi trefí Smile

sunny Gratulace! flower

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri Aug 29, 2014 6:45 am

Aha, takže o týždeň ho tu máme? Very Happy Gratulujem Smile

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ceroth Fri Aug 29, 2014 6:47 pm

Gratulace Smile
Ceroth
Ceroth
Admin

Poèet pøíspìvkù : 314

https://elrendarkeep.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Aug 30, 2014 9:25 am

Pokud přežiješ oslavy a přečteš si to, tak všechno nejlepší pane Inženýre Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Aug 30, 2014 10:13 am

Presúvam diskusiu Very Happy (v tých návodoch to asi zmazať alebo presunúť, alebo neviem ako, je to na vás, tých, ktorí majú práva)

Eynor, Elidei bol aspoň podľa mňa na tom asi tak ako felhound. Neviem presne, v ktorej fáze si spadla a čo si až videla, ale bol tam potom útok tieňovým štítom (Avelion do týždňa príde žaloba o porušenie autorských práv na spell Twisted Evil ), hmlou, proste, bolo to ako s psíkom, možno aj lepšie, naozaj poriadny boj. Rozhodne ho pes nezatienil Smile (hoci, ja osobne som mal lepší pocit z boja so psom, hmla a všetko, také...tajomnejšie, neistejšie...ale to je subjektívny názor, objektívne bol Elidei silnejším protivníkom)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Aug 30, 2014 10:26 am

Za to s tím šípem sry, já si fakt nevšimla, že jsi afk. A když se Avianny střílící na psa v mlze někdo zeptá, jestli to byla ona kdo trefil Cath do zadku, samozřejmě, že řekne že to byl někdo jiný  Very Happy

Co se Elideie týče, použila bych i něco silnějšího, ale pokud nepočítáme Liu, tak je to poprvé, co jsme erpila někoho silnějšího a bála jsme se abych někomu nezmrzačila postavu.

Ten souboj mi připomněl jednu věc, na kterou jsem se dlouho chtěla zeptat. Elidei měl na sobě stínový štít, který meč nebo šíp asi jen tak neprorazí(to by byl hodně krátkej souboj), i když ho zásahem dokázal thanalos odhodit metr a půl dozadu a určitě to bolelo, štít tu stále byl a zrušila ho až Cath pomocí světla(jinak by se hádám zrušil až by se Elidei prostě vyčerpal). Nikdo jiný na něj magií neútočil, ale elfové jsou sami o sobě spojení s magií. V knížce Vereesa myslím říká, že i když je hraničářka, tak něco s magií umí i hraničáři také. Čeho myslíte, že by mohl co se magie týče být schopný belfský hraničář?
Nečekám, že by hraničář zvládal něco silnějšího nebo složitějšího, na co je potřeba studium, ale je tu možnost něco udělat?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Aug 30, 2014 10:55 am

Ako povedal Eli: U belfov ešte aj vojak zvládne 5 kúziel (parafrázujem, ale zmysel zostáva) Very Happy
Áno, každý elf je schopný čarovať. Či vie čarovať, to je druhá vec. Ale elfovia ako rasa, ktorá 7000 rokov automaticky do seba cucá arkánu (Slnečná studňa) je ako celok schopná kúzliť. Samozrejme, sú tu "páni i kmáni", niekto to dokáže viac a niekto menej. Lyanor nikdy nepredčí Faelina, ale Faelin sa zas nikdy nedotiahne na takého Rommatha.
Koniec koncov, vo WotLKu odobraný Mana Tap a tiež Arcane Torrent sú kúzla a je ich schopný použiť každý elf, bez výnimky.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ceroth Sat Aug 30, 2014 5:17 pm

Podívej se na hunterovy spelly: arcane shot, explosive shot, šíp co vysává manu, šíp co ti dá silence. Zbytek je o jedech, přežití, pastech
Ceroth
Ceroth
Admin

Poèet pøíspìvkù : 314

https://elrendarkeep.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Aug 30, 2014 5:49 pm

Jo pro info, kdy mi to spadlo: přesně ve chvíli, kdy Elidei zvedl stínový štít a nic jím neprocházelo - nebo ani odkopnutí Thanalem nepomohlo; psala jsem do say, aby na to Catheryn zkusila použít světlo - Cery vám to měl tlumočit, protože mi řachnul PC.

No pro mne byl felhound lepší - mlha, šílenství, strach, potvora v té mlze, co není vidět. Ten druhý boj už byl jen přes kopírák to samé a dlouhé přes rolly, i když vidím, že tam byla snaha o dodržení lock spellů a možností a jiná reakce na jiný cíl - používající magii. Holt jsem ale spadla, tak nemohu zcela posoudit.

Ohledně toho šípu - i když to začlo jako Aviannin OOC vtip do raidu, Cath rpí, že to fakt dostala a střelná rána z takové blízkosti natropí víc, než nějaké zuby, to víme asi všichni.

Navrhuji za autora střely pro případnou vendettu tedy prohlásit toho, kdo to vymyslel: Aviannu Wink

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon Sep 01, 2014 7:31 pm

..just... just...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Sep 06, 2014 8:17 pm

to be fair:
nápověda, kterou Thanalos a Hawke prozradili v jídelně a týká se začínajícího eventu... líbí se mi, kam všude se ubírají vaše myšlenky a myšlenky IC vašich postav.
Strýčka Google nechte spát a zvažte, jaké info by k tomuhle mohl mít váš válečník/mág/hraničář

Má náruč zrodila Hordu,
mé čelo ji vidělo pochodovat na kotlinu světla,
mou krev pili bojovníci meče stínu
jsem korunou džungle Tanaan.

A omluva, ale dnes se už nelognu, kouknu na film, server padá častěji než Perseidy Smile

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun Sep 07, 2014 8:50 am

Faelin?

No offense meant: Sand patřívval v NWN2 k mým oblíbeným společníkům. Aneb jak urazit všechny válečníky v družině tak, aby to nepochopili Very Happy
Tohle je ale ze soudu, kdy dělá "právníka" vaší postavě. Hlavně ho nesmíte nechat mluvit samotného, nebo z toho udělá řečnické cvičení, po kterém vás popraví Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun Sep 07, 2014 6:05 pm

Máš niekde ten celý trojhodinový prejav? Ten elf vyzerá ako niekto, kto vie, o čom hovorí, chcel by som si ho vypočuť Very Happy
Ale inak neviem, o akú hru ide, podobnosť je čisto náhodná Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue Sep 09, 2014 10:00 pm

..mingledingle... dobře tedy, po vašich fantastických rollech jste si z boje s felblood elfy a nemrtvým strýčkem odnesli hlavně... útržky... hrdosti, těl a pergamenu Smile

Po seskládání roztrhaného vzkazu ve Falcon Watch vám došlo, že druhá nápověda není celá, že "První a Prvorozený" ji patrně zná celou (což nutně nevypráví nic o tom, že ji pochopil)... a fel elfové, nebo někdo, kdo je vedl, mají začátek hádanky... a vy konec.

Zde je vaše část (nakonec ve správném pořadí):

...jsem jejich domovem i hrobem od chvíle,
kdy jim Krvavý Princ zavřel dveře a mana hořela.
Jen jeden z tisíce a sedmi... ostrovů v oceánu prázdnoty.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu Sep 11, 2014 10:09 pm

Krom toho, že netuším, jak brzy zítra budu mít čas, a jestli vůbec (ale spíš to bude později večer) - část, na kterou je třeba GM podpora se odkládá na víkend (pokud tehdy bude Cery mít čas, netuším)... tak mimo Netherstorm by se pro případné zájemce dalo najít i cosi v Keep.

Třeba vyprávění příběhů v jídelně, to už tu dlouho nebylo. Máte tam elfku z Relikviáře, lady, Hawke... jistého piráta i Eloyn, někde tam je i řada učedníků a rekrutů. Takže co třeba takhle? Smile
Stejně tak se mohou v RP více seznámit Taharis/Lauris atd.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri Sep 12, 2014 1:25 pm

Ak ste to ešte náhodou nevideli, tak tu je ukážka, čo dokáže Noggit (a tiež ľudia, ktorí s ním vedia pracovať). Je to z RP serveru Arathor RP/Erutia z ich oblasti pre Hordu a je to krása:

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Pokec Out Of Character - Stránka 16 Empty :P

Příspěvek pro Anonymní Wed Sep 17, 2014 9:20 pm

Pokec Out Of Character - Stránka 16 Elfinup

Very Happy Razz Razz

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed Sep 24, 2014 1:25 pm

Orkelte, pěkné a stručné Smile

Já se zas učím být stručnější s popisem eventů... ale jinak k té quest line byla i celkem fajn machinima Smile tu je

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 16 z 28 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22 ... 28  Next

Povolení tohoto fóra: