Pokec Out Of Character
:: Elrendar Keep forum :: Elrendar
Strana 21 z 28
Strana 21 z 28 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 24 ... 28
Re: Pokec Out Of Character
No, žiaľ, len v tejto kapitole, Cesta tieňov bola holt písaná inak než toto. Temnor veľa vtipných vecí nezažíva
Anonymní- Anonymní
Chudinka!
Ale je zábavné sledovat, kdy jedině se Rommath, Brightwing a Theron nehádají: když padne Aliance a pohroma převálcuje půlku Azerothu.
Ale je zábavné sledovat, kdy jedině se Rommath, Brightwing a Theron nehádají: když padne Aliance a pohroma převálcuje půlku Azerothu.
Anonymní- Anonymní
Mimochodem musím ujistit Faelna, že ten rekord má už v kapse, protože příští částí Gilneas končí.
Teda vlastně jen první řada
...Ze třech vymyšlených
Teda vlastně jen první řada
...Ze třech vymyšlených
Anonymní- Anonymní
Zaujímavé, ako sa všetci sústredia na Faelina na tom screene Nosí róby, čo by ste od neho čakali? To skôr Barog by mal byť spochybnený, keďže to dovolil
Anonymní- Anonymní
Neboj, na GN forko to nepůjde, ale hrozně to rozesmálo. A u toho screenu byl i whisp, kdy tě varovala, jak to vypadá a tys odpověděl: foť to, foť to!!! xD
Mimochodem, zde máte ještě 2 verze Ogatixe a pár osůbek, co dosud nedostaly svou hádanku:
Mimochodem, zde máte ještě 2 verze Ogatixe a pár osůbek, co dosud nedostaly svou hádanku:
- baf:
Anonymní- Anonymní
Tipujem Veranisa, tú Eynorinu sestru, ktorej meno som zabudol/Isiel (farba vlasov rovnaká, kto sa v tom má vyznať ) a to posledné bude Pandora (alebo nejaká verzia Eynor na heroíne, možné je všetko).
Anonymní- Anonymní
Isiel, Veranis, Pandora. Ogiho je těžké udělat, tmavězeleného páchala Ave, světlého já
Anonymní- Anonymní
proč je na jednom ve vězení a na druhém má na zádech baterku?
Dělám si srandu, pěkné.
Btw, to pero v ruce je kvůli obrázkům?
Dělám si srandu, pěkné.
Btw, to pero v ruce je kvůli obrázkům?
Anonymní- Anonymní
JO! Kvůli obrázkům a je to tuba s barvou, protože neměli magickou hůl ani přilepovací meč
Hehehe! Rytíř s kopyty. Nebylo to kopí Chayton?
Hehehe! Rytíř s kopyty. Nebylo to kopí Chayton?
Naposledy upravil Eynor dne Sat Dec 13, 2014 4:33 pm, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Cery?! proč máš nově v obyvatelích pevnosti obrázek Thranduila? A proč se vlastně ptám, vždyť ta podoba je jasná.
Jo a zpráva pro ostatní, jestli se nezačnete k Ogatixovi chovat hezky, prásknu vám konec Hobita
Jo a zpráva pro ostatní, jestli se nezačnete k Ogatixovi chovat hezky, prásknu vám konec Hobita
Anonymní- Anonymní
Videl som včera. Ešte nejaké hrozby? Och, a čítal som Pieseň ľadu a ohňa, čiže viem hlavný dej dvoch ďalších sérií Hry o tróny. Your move, goblin
Anonymní- Anonymní
Tak nedostaneš dárek k vánocům a s GoT mi vyhrožovat nemůžeš, na to se nedívám. A do mě
+mám pořád ještě jedno eso za uchem
+mám pořád ještě jedno eso za uchem
Anonymní- Anonymní
Hmm...plánuješ hrať Zaklínača 3? Lebo som čítal knihy a možno nechceš vedieť, kto je Emhyr var Emreis (ak to teda nepovedali už v 1 albo 2, nehral som to)
Anonymní- Anonymní
Jediné, co bys mi tak nějak mohl napráskat, aby mě to naštvalo, je...vidíš, skoro jsem to řekl
Anonymní- Anonymní
My ho viděli a kdo četl knihu, stejně to zná
Obyvatele pevnosti jsme trochu upravovali, někteří si tam k sobě dosud nedali nic, což je škoda =)
Updatovala se minulost/současnost u vlastních charů etc. Já třeba doplnila Moonyho, když se k tomu Moony nemá... a dodala obrázky k těm, co je neměli.
Jen Eyřin obrázek nějak zmizel (asi z jeho úložiště)
Obyvatele pevnosti jsme trochu upravovali, někteří si tam k sobě dosud nedali nic, což je škoda =)
Updatovala se minulost/současnost u vlastních charů etc. Já třeba doplnila Moonyho, když se k tomu Moony nemá... a dodala obrázky k těm, co je neměli.
Jen Eyřin obrázek nějak zmizel (asi z jeho úložiště)
Anonymní- Anonymní
Profi, mrzí mne, že jsme se minuli, ale: je tam tým Bravo (v jiné časové linii, řekněme) - Engiee, Eli, Pandora, Taharis. Můžeš se přidat k nim, nejlépe v Borean, jen s nimi domluvíme začátek
Anonymní- Anonymní
Tu máte něco k poslouchání, až si budete číst o goblinech. Když si to hezky nastříháte, docela se to hodí přímo do příběhu.
Anonymní- Anonymní
Já přála na skype, ale kdo ví, kdy to tam zapne, takže vše nejlepší i zde. A Taharisovi k (prý) včerejším narozkám také.
hm ve smajlíkách není dort, jen dynamit.... chjo xD
hm ve smajlíkách není dort, jen dynamit.... chjo xD
Anonymní- Anonymní
Strana 21 z 28 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 24 ... 28
:: Elrendar Keep forum :: Elrendar
Strana 21 z 28
Povolení tohoto fóra: