Pokec Out Of Character
:: Elrendar Keep forum :: Elrendar
Strana 25 z 28
Strana 25 z 28 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27, 28
Re: Pokec Out Of Character
krásný obrázek, děkuji. V Sokolově byl Valentýnský večer poněkud výbušný a já trochu marodím, ale přesto zvu večer na přednášku o druzích Nemrtvol, kterou tímto připomínám.
Lektorkou je opět slečna studená pr... Mistr Isiel Snowdawn.
Kdo se bude dotýkat exemplářů, bude nakažen a ponechán svému osudu, popřípadě přijde o prsty.
Kdo bude zkoušet negovat iluze vyšších nemrtvých, bude proměněn na králíka či ovci a doufat, že si ho nevšimnou ti, co zásobí kuchyň masem.
Jo a Orkelte: super povídky. Jen to zapomnělo skončit a pak žili šťastně, dokud Cranius neumřel jako senilní pán.
A má pravdu, Valentýn je komerce!
Lektorkou je opět slečna studená pr... Mistr Isiel Snowdawn.
Kdo se bude dotýkat exemplářů, bude nakažen a ponechán svému osudu, popřípadě přijde o prsty.
Kdo bude zkoušet negovat iluze vyšších nemrtvých, bude proměněn na králíka či ovci a doufat, že si ho nevšimnou ti, co zásobí kuchyň masem.
Jo a Orkelte: super povídky. Jen to zapomnělo skončit a pak žili šťastně, dokud Cranius neumřel jako senilní pán.
A má pravdu, Valentýn je komerce!
Anonymní- Anonymní
Dnes 19 00 vyráža misia smer Uldum ( pokial by sa chcel niekto pridat je vítaný )
Anonymní- Anonymní
No, já většinou kolem šesté mizím a loguju pak až po osmé, takže i když si dneska pospíším, tak se mnou dřív jak v 19:45 nepočítej.
BTW, taky bych se ráda zeptala, jak jste na tom s časem na vlky? Já můžu kterejkoliv večer po osmé.
BTW, taky bych se ráda zeptala, jak jste na tom s časem na vlky? Já můžu kterejkoliv večer po osmé.
Anonymní- Anonymní
Eynor Astrae, tímto uděluje Mistru Darksun cenu arcimága D'Arwynna pro nejpoutavější tezi i její obhajobu vzniklou na půdě Arcana za uplynulý semestr.
*rofl*
Anonymní- Anonymní
Thank you, thank you
V neurčitej budúcnosti plánujem ešte niečo o soul shardoch...ale naozaj v neurčitej
V neurčitej budúcnosti plánujem ešte niečo o soul shardoch...ale naozaj v neurčitej
Anonymní- Anonymní
Tímto veřejně prohlašuju, že Faelin vskutku umí dvě věci: Kazit mi kombo a nacpat co nejvíc nadávek do jednoho slova Gratuluju!
Anonymní- Anonymní
Thank you, thank you
Zároveň ti ale kombo zlepšuje, keďže po dopísaní poviedok ich vždy hodí do jedného postu, takže neboj nič, ono až dopíšem túto (ktorá bude možno tretinová v porovnaní s ostatnými), znovu bude tvoja reťaz príspevkov obnovená
Zároveň ti ale kombo zlepšuje, keďže po dopísaní poviedok ich vždy hodí do jedného postu, takže neboj nič, ono až dopíšem túto (ktorá bude možno tretinová v porovnaní s ostatnými), znovu bude tvoja reťaz príspevkov obnovená
Anonymní- Anonymní
Oukej, já je do jednoho příspěvku dávat nebudu, zaprvé jsem líný a zadruhé se tolik spoilerů do jednoho nejspíš nevejde. Jo, přesně tak, brzy ti seberu rekord v délce série
Anonymní- Anonymní
Vážně Eyny? Jeden kvalitní konkurent mi stačil až až. Teď jsou takoví dva. Sakra, budu se muset víc snažit, abych vás předběhl oba.
Anonymní- Anonymní
Já se obávám, že na vás dva v epičnosti nemám, ani v humoru tak tam dávám screeny!!!
Anonymní- Anonymní
Ale i tak! Ber to jako velkou pochvalu, při mé ješitnosti ze mě stejně nic lepšího nedostaneš
Anonymní- Anonymní
Brutalus! Maximalus! Asi ti to odlehčím nějakou elfí romantikou
Anonymní- Anonymní
netuším, zda budu na zítřejší přednášku mít spawny. Pokud ne, i tak vás zvu do "radnice", hlavně Vael'thase a Engiee. Budeme debatovat o poslední neprobrané skupině nemrtvých
Předpokládané trvání: cca 45 minut, začátek 20:30
Předpokládané trvání: cca 45 minut, začátek 20:30
Anonymní- Anonymní
Pardon za frivolnosti v povídkách... krom lore se i týkají osobní minulosti postavy a motivů, co ji někam posunuly. A pro vysvětlení: mám to celé v notesu sepsáno za dobu, co po práci ležím a chrčím.
Takže to jen přepisuji, doopravdy to nevymýšlím na místě za jeden den či večer. Jen jsem doufala, že mi ten spam občas někdo rozbije... Menara je tak Hemingwayovsky drsná proti těm květnatým elfům
Takže to jen přepisuji, doopravdy to nevymýšlím na místě za jeden den či večer. Jen jsem doufala, že mi ten spam občas někdo rozbije... Menara je tak Hemingwayovsky drsná proti těm květnatým elfům
Anonymní- Anonymní
Streda 19 30 Uldum part IV (alebo kedy tam už konečne budeme ? )
Anonymní- Anonymní
Thanale, díky za super zápis eventu a ušetření práce.
Kdo nezkusil trápení s editorem a obrázky... nepochopí.
Proto díky
Zítra večer, kdo má zájem, RP v Keep. Ve středu (snad) pokračování elementů.
Kdo nezkusil trápení s editorem a obrázky... nepochopí.
Proto díky
Zítra večer, kdo má zájem, RP v Keep. Ve středu (snad) pokračování elementů.
Anonymní- Anonymní
LORE TIME!
Aaaa, byla jsem nařknuta z easter-eggování stylu Harry Potter v lore. Ne, přátelé, není to tak. Jediná HP narážka byl Mudla a překlad jména Ravenclaw. Věci, o kterých píšu, se většinou týkají NPC, která na cata byla...
a) zbavena questů, ale ponechána na mapě, tak si jich moc nevšimnete (Arcanus a další nemrtví)
b) přemístěna do jiných lokací a použita opakovaně v lore i herní mechanice
c) jsou vidět, jen pokud máte item z vanilly
a) zbavena questů, ale ponechána na mapě, tak si jich moc nevšimnete (Arcanus a další nemrtví)
b) přemístěna do jiných lokací a použita opakovaně v lore i herní mechanice
c) jsou vidět, jen pokud máte item z vanilly
- Lore time, mudlové!:
- Tudíž: zde jsou oni tři studenti, kteří na důkaz věčného přátelství propojili své učednické hůlky... a jak to dopadlo...
Thule Havraspár, Bethor Zmrzlostřep, Gunther Arcanus (který si dlouho myslel, že je jediným nemrtvým, co nabyl vědomí a vymanil se Lich Kingovi)... no a
nebohý šikanovaný Havraspárův bodyguard Alaric, jehož hlavu dostali nakonec gnollové na fotbal.
Zde je skupina kejklířů:
Zaprvé - minstrel, bard a duch, který dodnes straší ve Stratholme, protože byl ve špatnou dobu na špatném místě Hearthsinger Forresten, který dropuje jistou píšťalku či piccolo, jenž vás nenechá stát v klidu, kdykoli na ni někdo zahraje.
Zadruhé - žonglér a kejklíř Camerick Jongleur, který je živ a zdráv v Menethil Harbor i na cata, jen už tolik necestuje. (Asi, aby si nenamočil botky v té vodě všude kolem).
Malířka, která dlouhé roky žila a pracovala v kasárnách ve Stratholme, kde byla její dílna, svůj ateliér však měla i ve vesničce na Caer Darrow, kde nalezla svůj konec. Artist Renfray patřila k duchům na tom místě, kteří šli vidět jen s trinketem z vanilly, Esencí nemrtvých. (Kdo ho nemá, buďte rádi, viděli byste tam ty dvě nemrtvé děti u fontány, jak hrají na babu. Creepy.)
Obraz, na který je v povídce narážka, bylo její dílo "O lásce a rodině", které vidíte výš... po soudu ve Stratholme, kdy byl Tirion prohlášen za zrádce a nakonec i s Eitriggem utekl, obraz přemalovala malbou dvou měsíců Azerothu a dal se najít ve Scarlet Bastion.
Quest (1, 2), který se obrazu před cata týkal, vedl k připomenutí Highlordovi Scarlet Crusade, že jeho otec ctil hodnoty, od kterých se krusáda odvrátila. Pro Taelana Fordringa nedopadl dobře, jak jistě víte. Věž, u které ho inkvizitor Issilien zabil, se koneckonců nyní jmenuje po něm.
Mágové z Ambermill na vanille ještě byli živí, někteří pak postávali na TBC u kráteru, kde býval Dalaran (viz quest na vstup do Karazhan, quest na teleport do magického štítu Ambermill etc), na cataclysm nám někteří trochu... zkostnatěli.
Arcimág Ataeric sice přišel o bradku, ale zato má pěkný punk, Dalar Dawnweaver už nemůže být plešatější a jeho učedník Relios z toho celého asi začíná plešatět sám. Arugala snad není třeba představovat, jen byl zmíněn původní pán Shadowfang Keep, kterého později mágův přivolaný bleší cirkus rozsápal...
Baron Silverlaine od těch dob straší v jídelně tvrze.
Anonymní- Anonymní
- more lore xD:
- A jasně, zapomněla jsem dodat osoby, které také nakonec ve Stratholme chvíli strašily:
- v dětství šikanovaný padlý šampión Světla a Eloynin ctitel, Timmison, čili Timmy Krutý
- jeden ze čtyř obránců, které měl paladin Aurius ve chvíli, kdy ho Krvaví rytíři zabíjeli v Alonsově kapli na quest na Chargera, Vikář Hieronymus
- Kel'thuzadův kamarád, posléze člen Kultu Zatracených a správce Stratholme pro Scourge, který následně vystřídal Alexandrose Mograina jako jeden ze čtyř jezdců s Naxxramas, baron Titus Rivendare, i když se o něm tvrdí i to, že to není ten pravý od Mattela, ale dvojník
- Aurius Rivendare, který vám původně ve Stratholme pomáhal zabíjet barona Rivendare, u čehož padl, popřípadě byl sám zabíjen Krvavými rytíři na jejich výše zmíněný class quest - pak se spawnuli čtyři duchové paladinů, aby ho pomstili, včetně pana vikáře... po odchodu barona do Naxxramas pak ale sám skončil jako rytíř smrti a "převzal tátův byznys" a titul "lord".
Anonymní- Anonymní
Nie, stá je len odpoveď, Orkelt. Rátaj aj originálny príspevok. Stý teda mala Eynor.
Now you have my permission to die
Now you have my permission to die
Anonymní- Anonymní
So evil a ještě jednou díky všem mágům za včerejší RP.
Dnes večer by mohlo být něco malého v keep
Padl návrh na pokračování Uldum v neděli. Už abyste se vrátili do pevnosti! xD
Dnes večer by mohlo být něco malého v keep
Padl návrh na pokračování Uldum v neděli. Už abyste se vrátili do pevnosti! xD
Anonymní- Anonymní
Strana 25 z 28 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27, 28
:: Elrendar Keep forum :: Elrendar
Strana 25 z 28
Povolení tohoto fóra: