PvE - domlouvání raidů
:: Elrendar Keep forum :: Elrendar
Strana 1 z 1
PvE - domlouvání raidů
Zdravíčko lidičky, máme dost členů na to zajít nějaký ten raidík Agi a Kechi se určo rádi připojí a v nich máem zajištěného super tanka a skvělého healera.
Co by připadalo v potaz? Guildovně pouze 10many, ale když se sejde hodně rpčkařů, mohla by se i nějaká ta 25 složit.
Převážně bych se zaměřil na ToC a ToGC, kde pro čerstvě doexpené padá spousta věcí, a pro nás, co už nějaký eq máme je to farma trinketů.
Postujte sem prosím, co můžete do raidu poskytnout, dle mého příkladu(první pište primární spec)
Ceroth - dps, hunter (v ToC mne zajímá trinket z Valkýr)
Falanthir - heal/tank, paladin
Murohy - dmg/tank. warrior (eq na tanka z ToC - štít, zbraň, trinkety, wristy)
Kenjun - dmg(enha)/heal, šaman (z ToC zbraně, trinkety, doplňky)
Walan - dmg(feral)/tank, druid (eq na tanka)
Volné dny pro raidování: Pondělí, Úterý, Čtvrtek (vždy kolem 7hodiny), Víkend po domluvě
Začal bych také chodit ICC alespoň na trash jednak farmení věcí, druhak repka
Co by připadalo v potaz? Guildovně pouze 10many, ale když se sejde hodně rpčkařů, mohla by se i nějaká ta 25 složit.
Převážně bych se zaměřil na ToC a ToGC, kde pro čerstvě doexpené padá spousta věcí, a pro nás, co už nějaký eq máme je to farma trinketů.
Postujte sem prosím, co můžete do raidu poskytnout, dle mého příkladu(první pište primární spec)
Ceroth - dps, hunter (v ToC mne zajímá trinket z Valkýr)
Falanthir - heal/tank, paladin
Murohy - dmg/tank. warrior (eq na tanka z ToC - štít, zbraň, trinkety, wristy)
Kenjun - dmg(enha)/heal, šaman (z ToC zbraně, trinkety, doplňky)
Walan - dmg(feral)/tank, druid (eq na tanka)
Volné dny pro raidování: Pondělí, Úterý, Čtvrtek (vždy kolem 7hodiny), Víkend po domluvě
Začal bych také chodit ICC alespoň na trash jednak farmení věcí, druhak repka
Re: PvE - domlouvání raidů
Nessaa-dps,hunter(v Toc akorát trinkety z valkýr pak až v ICC nějaké věci)
Elavia-dps,mage(V Toc trinety, neck, hedka)
Versen-tank/dps,paladin(v Toc eq na tanka, trinky, neck, back, na dps,
Martik-dps/tankwarrior(eq na tanka, trinky, neck, back, fingry, 2H wepky,)
Pathaleon-dpswarlock(dps eq cili clothy doplnky pro locka)
Mystixdru-heal/dps/tankdruid(eq na heal, dps, tank)
Barim-dpsrouge(eq na dps mozna az na chestku)
Welma-dps/healpriest(ma tam rele eq takze to zatim jde ale stejne bych chtel ji nahodit eq na dps a na heal)
Modragart-dps/tankdeath knight(trinky a jen asi jednu vec na dps mozna ale eq na tanka)
Jabuda-heal/dpsshaman(eq na heal i dps)
a bonusova postava kterou bych mohl vytahnout pokud majitel na ni zrovna nebude coz je malokdy je:
Twinhead-dps/heal,pripadne muze byt i tankpaladin(nic nepotrebuje v dps 6000+gs heal skoro 6000, tank 5600+)
No tohle jsou moje 80 postavy co na tohle mohu nabidnout....umim za par typu pala tank hunta heal shama nejak, heal druid nejak, ale ostatni se doucim to se nebojte :-D.....a raidit muzu skoro vzdy ale nejlepsi je kdyz se mi pisne kdy pac dostkrat se mi meni plany nebo tak ale pokud neco pevnejsiho tak v tydne nedele pondeli utery streda kdykoli dle me alespon zatim ctvrtky jak dojedu dom ze skoly takze az neco kolem 8 a patky soboty to bude promenlivy ale spise od 9 hodiny jak kdy.
Elavia-dps,mage(V Toc trinety, neck, hedka)
Versen-tank/dps,paladin(v Toc eq na tanka, trinky, neck, back, na dps,
Martik-dps/tankwarrior(eq na tanka, trinky, neck, back, fingry, 2H wepky,)
Pathaleon-dpswarlock(dps eq cili clothy doplnky pro locka)
Mystixdru-heal/dps/tankdruid(eq na heal, dps, tank)
Barim-dpsrouge(eq na dps mozna az na chestku)
Welma-dps/healpriest(ma tam rele eq takze to zatim jde ale stejne bych chtel ji nahodit eq na dps a na heal)
Modragart-dps/tankdeath knight(trinky a jen asi jednu vec na dps mozna ale eq na tanka)
Jabuda-heal/dpsshaman(eq na heal i dps)
a bonusova postava kterou bych mohl vytahnout pokud majitel na ni zrovna nebude coz je malokdy je:
Twinhead-dps/heal,pripadne muze byt i tankpaladin(nic nepotrebuje v dps 6000+gs heal skoro 6000, tank 5600+)
No tohle jsou moje 80 postavy co na tohle mohu nabidnout....umim za par typu pala tank hunta heal shama nejak, heal druid nejak, ale ostatni se doucim to se nebojte :-D.....a raidit muzu skoro vzdy ale nejlepsi je kdyz se mi pisne kdy pac dostkrat se mi meni plany nebo tak ale pokud neco pevnejsiho tak v tydne nedele pondeli utery streda kdykoli dle me alespon zatim ctvrtky jak dojedu dom ze skoly takze az neco kolem 8 a patky soboty to bude promenlivy ale spise od 9 hodiny jak kdy.
Anonymní- Anonymní
WOTLK raidy
Eynor - dps mage arcane fire/frost fire (netuším, co potřebuje, asi ToC trinkety a ICC gear... i když něco by už bylo; ale v raidech sháním hlavně adrenalin a achievy - a baví mne Ulduar
Aerin - rádoby dps hunter BM/MM (taky netuším, co potřebuje, asi hlavně luk, trinkety.. má windrunner set) - Uld, ICC na repku
Faerin - paladin prote/holy (heal jen pro adrenalinové sportovce), do raidu jen jako offtank; ICC na repku na prstýnek
Khiara - dps combat rogue, do raidů jen asi repka ICC a nebo ulduar
TBC raidy
Nabízím Eynor jako dps/Faerin jako offtanka/heal
TBC wishlist
Eynor - cowl of benevolence, garments of temperance, chest a ramena mage setu(obojí BT); fénix z Kaela , recepty na tailor a reputace BT, Serpentshrine
Faerin - tančík - shání lightbringer helmu (Hyjal), BS recepty
Siel - disco/shadow priest - shání Incarnate set, to zahrnuje Gruula, KZ a Magtheridon; vial of eternity z Kaela (TK) - dvakrát se bugnul a nešel jí loot, tailor recepty ze Serpentshrine cavern
Khiara - KZ - rapscallion boots z SHade of Aran; meče ze Zul Gurub
vanilla raidy
Eynor si prosí MC a ZG na reputaci a mage sety (MC, BWL)
Faerin BWL, MC na paladin set
Eynor - dps mage arcane fire/frost fire (netuším, co potřebuje, asi ToC trinkety a ICC gear... i když něco by už bylo; ale v raidech sháním hlavně adrenalin a achievy - a baví mne Ulduar
Aerin - rádoby dps hunter BM/MM (taky netuším, co potřebuje, asi hlavně luk, trinkety.. má windrunner set) - Uld, ICC na repku
Faerin - paladin prote/holy (heal jen pro adrenalinové sportovce), do raidu jen jako offtank; ICC na repku na prstýnek
Khiara - dps combat rogue, do raidů jen asi repka ICC a nebo ulduar
TBC raidy
Nabízím Eynor jako dps/Faerin jako offtanka/heal
TBC wishlist
Eynor - cowl of benevolence, garments of temperance, chest a ramena mage setu(obojí BT); fénix z Kaela , recepty na tailor a reputace BT, Serpentshrine
Faerin - tančík - shání lightbringer helmu (Hyjal), BS recepty
Siel - disco/shadow priest - shání Incarnate set, to zahrnuje Gruula, KZ a Magtheridon; vial of eternity z Kaela (TK) - dvakrát se bugnul a nešel jí loot, tailor recepty ze Serpentshrine cavern
Khiara - KZ - rapscallion boots z SHade of Aran; meče ze Zul Gurub
vanilla raidy
Eynor si prosí MC a ZG na reputaci a mage sety (MC, BWL)
Faerin BWL, MC na paladin set
Naposledy upravil Eynor dne Tue Jan 14, 2014 8:39 am, celkově upraveno 4 krát
Anonymní- Anonymní
Ashia-blood elfa-retri pala(dmg)-když se domluvi nějaky raid rád pujdu.
Anonymní- Anonymní
Avelion- dmg(shadow)/heal(disci)
Daily HC klidně healnu, ale na raidy si opravdu ještě netroufám, takže tam jenom jako dmg.
Daily HC klidně healnu, ale na raidy si opravdu ještě netroufám, takže tam jenom jako dmg.
Anonymní- Anonymní
:: Elrendar Keep forum :: Elrendar
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: