Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pokec Out Of Character

Strana 23 z 28 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28  Next

Goto down

Pokec Out Of Character - Stránka 23 Empty Re: Pokec Out Of Character

Příspěvek pro Anonymní Thu Dec 25, 2014 3:06 pm

Oukej, tak proč ne: Veselé Vánoce u mé "oblíbené" vánoční pohádky Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri Dec 26, 2014 4:12 pm

Pohádka je super Smile

Takže: upraveny ranky v pravidlech pevnosti a snad správně naznačeny hodnosti (Profi, Yaene, Ogatix učedníci; Lyanor farstrider, Allcile, Arangil, Eloyn rekrut).

HLEDÁNÍ VERANISE: 28.12. večer, sraz po 19h.
Zatím počítám s těmito: Ogatix, Eyra, Avianna, Jantár. Nováčci jsou zváni, vysoký lvl není nutný Wink

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun Dec 28, 2014 11:08 pm

Vážení a milí, všem děkuji za rp a omlouvám se za padající net Smile Snad jste se bavili tak jako Jantár. Protáhlo se to nad očekávání: zjištěné závěry pro družinku jsou následující...

Pokec Out Of Character - Stránka 23 Namethatpet_disconcept_thumb

1) ostatky vydáváné za Veranisovy patřily někomu mnohem vyššímu, nočnímu elfovi

2) v Orgrimmaru, jmenovitě v "díře" jste si přátele nenadělali

3) Veranis se do Orgrimmaru dostal magickou cestou, zahalen magickým ohněm, který neměl přežít, i přesto na něj někteří mistři z "díry" vložili ruce

4) Veranis se netajil tím, že toho o ženách moc neví teoreticky ani prakticky; osoba vystupující jako jeho snoubenka byla tedy krajně nedůvěryhodná pro kohokoli, kdo ho trochu znal

5) kdosi zmínil, že v Orgrimmaru viděl Moonwolfa. Čert ví, jestli to je stopa.

6) Veranisův rys po většinu cesty reagoval spíš apaticky a o nic mimo boj se nezajímal, ani o domnělý hrob; jen v jistém stanu v "díře" se zdál až vlezlý.

Shrnuto podtrženo: rozmyslete, zda máte nějaké nápady, či zda se vrátíte podat hlášení. A ano, v díře to smrdí a ještě pár let bude.
A vypustili jste duchy z amfor... však vy uvidíte Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu Jan 01, 2015 12:34 pm

Eloyn se vskutku v noci i po ránu pokoušela zjistit, co za záhadné nápisy se to objevuje na oknech Sunhandova domku v námraze na sklech... aniž by někdy byl v noci spatřen jejich tvůrce.

V noci se Eloyn přizabila, ráno pak ještě hůře, ke všemu se u studování okna setkala s tváří studující jej z druhé strany - samotným lordem Sunhandem. Překotný úprk ji patrně stál další modřiny, nicméně si dokázala opsat, co na třech oknech zahlédla. (K více oknům by se na spawnech nedalo dostat). Její sešit s osobním deníkem byl lordem zabaven.

Možná... o něčem ví lord Sunhand? Proč se o záhadách mlčí a pusu na špacír si pustila jen komorná, uklízející u Sunhandů doma? A proč je Lady poslední dobou tak bledá?

Zde jsou mrazivá slova, která Eloyn nalezla - pokud s ní chcete IC luštit, či máte nápad nebo Orkelta, přeji hodně štěstí Razz

aN'u omisud,
ilor'Tisu,
an'Aicar dimodevs...
in'Ao vols,
ar'dou Movos,
el'ho Tem i'vmone jym.
oC'ec nul Si'carv,
coN'amasi'cartz,
neT'netsr pe'jem i'nemanz...
o'Tisyls mo'neja k'suo isym.
Aod'koti vop'inemak'z.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri Jan 02, 2015 8:21 am

Tak, OOC věcičky -

Dnes, pokud vám to vyjde, by dnes (2.1.) večer cca kolem 20h mohlo být pokračování hledá-se-Veranis výpravy, ale ještě nebude Faelin. Možná vás napadne ještě nějak nenápadně čenichat, možná cestou zpět na zeppelin něco odhalíte. Možná přijde i Moonwolf!

Zítra, tj. 3.1. je na alianci soutěž bardů, připomínám. Ironforge.

V neděli, 4.1. jsem se zkusila domluvit s Elim na "slyšení Arcana" - prostě má vážný problém a rád by ho probral s mágy. Raději odpoledne či podvečer, než pozdě večer, prosím, tj. tak od 17-18 večer?

A teď trochu jiná,myslím, že zrovna u Rokentrolla se dá doplnit předpokládaný věk - když vypálil Orkeltovu vesnici, bylo mu 16? Nebo to bylo méně? A je to 8 let. Kdyžtak mne oprav, Orkelte Smile

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Jan 03, 2015 10:17 pm

Poprosím všechny, co byli nějak postiženi výpravou za Veranisem, potažmo všechny mágy, aby lognuli zítra do keep po 17 h odpo, když to vyjde, děkuji Smile
Máme na programu cca tři záležitosti, ten se upraví podle počtu přítomných.

Děkuji a těším. A Orkelte: wow ta trpka!!!!!!!!!!!!!!!! *adores*

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu Jan 08, 2015 8:26 am

Dámové a páni, dohadovali jsme předběžně na 13.1. 2015 po 20h hostinu u lorda Ravenmoona v Gilneas  - jak zaznělo již ve věži Arcana tuhle v neděli večer.
Nepůjde jen tak o kecací a klidový eventík, jak se zdá, spíše se připravte na akci; ale koukala jsem, že si na forko Draik hodil na ten samý čas také něco.
Ta hostina je primárně pro členy guild - to jest pro ty, které by s sebou Lord Sunhand vzal jako čestnou stráž/ochranku, proto ji nebudu na forku GN zveřejňovat a zvát veřejnost.
Ten den (13.1.) měli někteří z našich vysokoškoláků mít po zkouškách, tak jsem doufala, že by se nám jeden večer věnovali a utrhli se.

Maškarní ples v Undercity pak bude 21.1.2015 (pohádky se dají posunout na 20.1.).

Kdo měl zájem o RP s Flairicou, "pingněte" na skype - udělám konverzaci, vše se odehraje formou chatu (ooc v závorkách) 14.1.2015 po 20h večer. SKYPE ONLY.

Laughing A ještě chvála za další díl Kezanských historek (doopravdy mne rozesmál) + omluva, že tento týden až do pátku téměř nestíhám RP.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri Jan 09, 2015 9:26 pm

Tohle je tak pravdivé, až to bolí Very Happy
Když tak shlédněte i další dva díly, ty jsou snad ještě pravdivější Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu Jan 15, 2015 12:31 pm

Ahoj všichni..... moc mě mrzí že sem se tu už nějakou dobu neukázal... ale poslední dobou toho mam hodně takže na WoW nemam čas... ale zhruba v pulce února mi končí zkouškový období takže bych měl zase mít nějakej čas se tu ukázat. Mějte se všichni fajnově a těšim se až zas budu mít čas dorazit.

P.S. omlouvám se všem lidem co byli na RP v northrendu že jsem prostě přestal chodit a ani jsem nenapsal co a jak.... Ale až do novýho roku mi nešel net.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu Jan 15, 2015 9:56 pm

Tady. Kamarád to nazval garážový film. I kdyby byl, je to zatraceně dobrý garážový film. Natočený pro fanoušky LotRa, vypráví příběh Arathorna, Aragornova otce. Enjoy as I did Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu Jan 15, 2015 11:13 pm

Na filmík se podívám a doufám, že u toho neusnu, jak je mým zvykem... i přes veškerou snahu xD
Taharisi: v pohodě... evakuovala tě tajná hlídka a jsi na marodce/v pevnosti/ve službě, vymysli si Smile

Jen tvůj oddíl tě tehdy nenašel: víc se dozvíš, až budou screeny od obou skupin Wink

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri Jan 16, 2015 9:11 am

Pokec Out Of Character - Stránka 23 Puppy_in_bed_waking_up

Panstvo a damstvo, ze zdravotních důvodů moc nezvládám aktivní přípravu eventů tento týden - i má účast na nich je teď tak na týden patrně spíš věcí pasivity. Zvládnu klidové rp v keep, či kecání, ale ne navigovat vás v boji, popřípadě hrát "divadlo" za víc npc naráz.
(Protože zánět průdušek a práce najednou.)

Tímto musím s lítostí o týden posunout ples v UC a s jeho organizací nakonec bude pomáhat Ceroth. Místo toho bych navrhla na 21.1. večer přednášku Světlo a Stín, nebo jak si ji dvojice Falanthir a Faelin nazve - a budu doufat, že už Faelin bude mít čas a síly Smile

a 20.1. pohádky, což. Do té doby se ještě cosi překvapivého uděje v Keep.

Též je zde námět na výpravu, který vzešel z RP s Flairicou - ráda bych na ni nějaký den o víkendu (ale prosím si až ten další tj. po 23.1., tenhle hodlám proležet a propotit a maximálně se na vás usmívat a trolit vás v keep)

Nebo sem s vašimi eventy - pobíhá nám kolem jistý trol, jistá seržantka má problém s nočními můrami, na sklech jednoho domku jsou každé ráno divné nápisy, zmizel pan Andilien, tři členové posádky jsou prokleti elementy, mágyni Isiel byl ukraden klíč od kouzelné truhličky, Eliendir si vyžádal jistý rituál, Engiee de facto chce poznat ztracené vzpomínky etc. etc. Smile

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun Jan 18, 2015 3:40 pm

Orkelt, tvoje prosby sa vyplnili...vzhľadom na to, že som nahodil všetky kapitoly Pádu hviezd do troch za sebou idúcich príspevkov a tie, čo som pridával priebežne som si nechal zmazať, je momentálne strana 6 (možno aj ďalšie predtým) zložená čisto z tvojich príspevkov.
Dal by som ti za to koláčik, ale všetky som zjedol Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun Jan 18, 2015 5:25 pm

Nevadí, ale je vtipné, jak jsi mi zrušil jeden monopol a vyrobil další Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun Jan 18, 2015 11:39 pm

Jo, Orkelte, a to TRP se mi přepne, kdykoli spadne hra, neměla jsem nervy to pořád upravovat a dokola mazat, raid byl OOC, co by taková Eynor dělala v BT, zvláště, pokud ji od příjezdu z Gilneas v keep neviděla živá bytost Smile

A takhle nějak si po dnešním řvaní a představě jejího usilovného posilování a vítězství v duelech představuji Eloyn (to hlasitější) doporučuji u videa začít první minutou až. Very Happy

Dodáno seržantem a jemu se musí věřit.

https://www.facebook.com/video.php?v=701994666565277&fref=nf

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon Jan 19, 2015 8:54 am

To bolo čo? Veď to nebola žena, to bolo...niečo. Niečo neurčité a...nepochopiteľné. Niečo, čo vo mne z ničoho nič prebudilo doteraz nepoznanú túžbu po celibáte Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon Jan 19, 2015 9:41 am

Ale křičí jako blood elfka, poslouchej... Very Happy
A žena, která na pěsti přepere muže, musí mít takové svaly... Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon Jan 19, 2015 10:11 am

Blood elfka? Skôr ako nahnevaný lev, ktorý sa snaží zastrašiť protivníka Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon Jan 19, 2015 11:14 am

OMG, to vypadalo jako náš bývalý učitel(podle občanky učitelka) tělocviku Shocked

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon Jan 19, 2015 11:24 am

A takhle bude Eloyn vypadat na konci tréninku Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon Jan 19, 2015 11:52 am

Pokec Out Of Character - Stránka 23 Tumblr_inline_n0wh8w370K1rt6qr4

Pokec Out Of Character - Stránka 23 964

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon Jan 19, 2015 1:28 pm

Jó trénink je důležitý Very Happy
A Eyny, neboj, tak tupej, aby mi nedošlo, že raid je ooc ještě nejsem Wink Ale bavilo mě dělat si z toho prču, a představa mocné mágyně, jak v druhé ruce drží pětiměsíční děťátko mě prostě dostávala Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon Jan 19, 2015 2:23 pm

Ona IC by se spíš krčila a modlila, arkánu používá jen velmi omezeně kvůli prastarému slibu Smile
... což snad pochopíš z plánovaného eventu, o kterém jsme mluvili.
A jo, mne to rozesmívalo, neboj Very Happy Jen to TRP je hruza, když je wow error, zmizí v něm změny Sad
a... celý ten raid byl prča... a prosím... už je ten žádaný epos? Smile

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon Jan 19, 2015 6:52 pm

Matika je hnusná věc, ale jakmile bude po ní, bude i epos Smile Občas se sice nerýmuje tak, jak bych si přál, ale i tak je to...no, nechte se překvapit Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed Jan 21, 2015 3:42 am

Už se těšim. V těchhle dnech je sakra třeba humoru. lol!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 23 z 28 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28  Next

Povolení tohoto fóra: