Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pokec Out Of Character

Strana 12 z 28 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 20 ... 28  Next

Goto down

Pokec Out Of Character - Stránka 12 Empty Re: Pokec Out Of Character

Příspěvek pro Anonymní Fri May 30, 2014 6:53 am

(Takže, včera při večerním RP jsem poprvé slyšela vystřelit luk. Ehm. Inu, pokud RPíme, že máme luk a ne pušku, neměli bychom pak emotit palbu z kulovnice. Navíc ve vojenské pevnosti se nestřílí nadarmo do vzduchu a náboje se odpočítávají včetně slepých. Holt jste kluci, které minula povinná vojenská služba, takže asi nevíte. Ale to na okraj, tomu jsem se celkem i smála)

RP důsledky: bylo to rušení nočního klidu a porušení přímého příkazu ranger-lorda, nedělat hluk, sotva několik vteřin po tom, co byl udělen.
Je to přidáno do záznamu kapitána Balahena a bude se to disciplinárně řešit kázeňským postihem.
Velitel by měl jít příkladem svým lidem. Razz

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri May 30, 2014 7:40 am

To byl někdo z pruzkumaku,byli nadšení ze se vrátili z patroli a ve zdravi.a byla to puška Wink nadšení bylo způsobeno soudkem pálenky v podpaždí nesené kapitánem osobně Wink

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri May 30, 2014 7:42 am

kapitán měl v podpaží zablácenou helmu, ale bylo to porušení rozkazu   cyclops asi toho nadšence tedy budeš muset předat velení Very Happy Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri May 30, 2014 7:48 am

Mimochodem - takhle to vypadá, když si hodím na tebe a Cerotha... na rozeznání otravy. 2x stejný hod mfg Very Happy

Pokec Out Of Character - Stránka 12 WoWScrnShot_052014_222346

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat May 31, 2014 1:21 pm

Díky moc za dnešní rp a omlouvám se za ten výpadek po zemětřesení. Byli jste super! I papoušek... Smile
Fakt mi to na hodinu sundalo IQ o 100 a ruce se mi klepou doteď že nedokážu pořádně psát.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue Jun 03, 2014 10:41 am

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed Jun 04, 2014 8:09 am

Talbuky jsem viděla Smile poslední, nač jsem tam koukala, byl model nelfky.

Jinak ty gobliní trhy v Silvermoon jsou od 19:30 sobota, podle toho jejich plakátku, dodali tam čas, ale je trošku schovaný v textu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu Jun 05, 2014 5:30 am

Balahene, kdybys měl před večerním eventem chvilku, poprosím si kratinké RP s Hawke (2-5 minut), tedy pokud se nebojíš. Chci předejít nedorozuměním.

Jinak start pátračky je v pevnosti kolem 21 h, pokud Cery nedá jiný čas. On se k netu dříve nedostane. I když na úplný začátek ho není třeba, pokud hodil lord akci na Aerin. Pro event upřednostňuji hunter a melee classy, včetně šermíře Lyka. Mágové jsou zváni pouze na jejich vlastní dotaz na místě Very Happy Umažete se.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu Jun 05, 2014 1:10 pm

Takže Cery potvrdil, že se dostaví mezi 8-9, výprava tedy začne v 9.

Oč se jedná:

Cesta na (patrně pozemních) mountech z keep směrem k místu, odkud prchla vůdkyně kultu, na který narazil "lovecký team" (viz eventy)

Lord Sunhand svěřil misi i (přes její protesty) Aerin Windsong s tím, že se z těch končin už několik dní nehlásil Hank O'Brien. Aerin počítá minimálně s Lykourgem, Aviannou, Belionem (ti se hlásili předem). Zváni jsou i ostatní.

Tábor kultistů by měl být opuštěný, jeskyně ne.

Buď najdeme Hankovo tělo, nebo nějakou stopu po něm: přeci jen je to Nezmar z Elrendaru, tak ho nebudeme předem pohřbívat.
A možná přijde i kouzelník. (GM podpora je slíbena a u dvou věcí nutná, takže... očekávejte cokoli. Snad ne chapadla.)

Pokud máte nějaké osobní RP, které do celé věci chcete zapojit, stihněte ho, prosím, před 9.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu Jun 05, 2014 10:35 pm

Event zkusíme v pátek večer (21h), když vám to vyjde: krom toho, že padal server, Cery se nedostal na net a hrozně ho to mrzelo. Takže zlouni natankovali energiťáky a anabolika a budou zítra Razz
Omlouvám se za potíže a děkuji za super RP.

*mává z hrobu totiž z postele* zíív

PS. Hawke chlapům závidí, že taky nemá chapadlo Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Jun 07, 2014 12:59 pm

Uh, dobře tedy.
Včera jsem byla po tom řešení Avelion celkem grogy... hodně grogy, takže hlavní event nakonec spíše zapadl než dopadl, ale nejsme u konce výpravy (spíš krok před rozlousknutím) - pokud by měl Cery čas v neděli, možná by to šlo dohrát v neděli večer.

Věc první:
Ashia dostala ode mne zpět guild. Tečka.

Věc druhá:
Ave dám jistý omezený čas, po který se snad ve svém RP hne z místa, jinak se stane, co se mohlo stát v den Soudu.
Dejme tomu týden.
In RP se nečekaný příchod Helen vysvětlil jako chvilkové selhání magického štítu a Ceroth jí nabídl, aby se s našimi mágy podělila o tipy a triky, popřípadě pomohla posílit obrany. Je to postava s dlouhou RP minulostí a žádný lore-prznitel, kdysi dokonce správce u Forsakenů, teď RPí i na alianci.

Vzhledem k situaci, která u mágů nastala, jsem se rozhodla, že dám Helen možnost se zapojit jakožto pozorovatel či nabídnout pomocnou ruku. Domluvili jsme se spolu na RP channel.
Jakožto bývalá Hlavní Apotekářka a mág bude mít jistě jiné metody, než vy.
Skalpel a pilka v její ruce vás nemusí znervózňovat, zatím.

Berte jako takový trochu damoklův meč nad vašimi hlavinkami: pokud se problém Avelion nevyřeší rychle, pustím na ni Helen jako chirurga.
Mezitím máte možnost k dalšímu RP s touto zajímavou bytůstkou. V keep je hostem a má tedy jeho práva a status - cokoli, co by "skřípalo" si dohodněte whispem ohledně pravidel keep, Měsíční věže atd. Smí odcházet a přicházet, jak je jí libo, jako každý host. Pokud ji uvidíte online, stačí se whispem domluvit na RP. Pobavíte se.

Třetí věc:
Pokud se u bran objeví generál Emerald Nurimu, naše stráže ho poznají.
Je to vítaný spojenec a host a lady Eynor ho pozvala, aby pomohl vyšetřit jistou otravu z nedávné doby.
Další nová postava, kterou můžete v RP blíže poznat v rámci pevnosti. Pokud ho uvidíte online prostě si napište o RP.

Čtvrtá věc:
Lyk je učeníkem, ale nebyl mu prozatím přiřčen mistr. Jako učedník ale tak jako tak podléhá velení pana Faelina. Eynor s ním minimálně potřebuje hovořit v klidu. A nevypadala, že to bude hezký rozhovor.

Poslední věc:
Ceroth byl dnes odeslán do terénu, takže goblinům nestihne zařídit slíbenou spawn podporu na trhy v SMC (měly začít o 19.30)
Byla bych ráda a slíbila jsem jemu i goblinům, kdybyste se tam stavili si zarpit. Určitě se tam dostavím za Hawke, možná i jiný char (Eynor nepřipadá v úvahu).
Pokud chcete vzít postavu, která je momentálně seklá někde na misi, klidně to udělejte, prostě time warp.
Avelion ne. Tam procházka po městě mimo karanténu doopravdy nehrozí.

________________________________________________________________________________________________________
A ještě k tomu "lovu" včera. Vím, že když jsme utahaní, věci skřípou.
Pro příště prosím napsat po rollu do general chatu: kolik to bylo a co se snažíte udělat
Neutíkat napřed! (Lyku, Corine).
Protože někde jsou spawnuté věci, které pak nevidíte, minete, někde ještě není spawnuté, co tam má být. A protože vás pak zabije malý hmyz a Cery vás musí ressovat. A protože mne s tím trháním od skupiny a běháním napřed jak děcka ze školky fakt neštvěte. Proto Very Happy
Plus: je hezké, že máš vysoký roll na stopování, Lyku, ale lepší stopař než hunteři, nebudeš.

Jinak díky všem za RP a Cerymu za trpělivost. :-*
Nejvíce kapitánovi Balahenovi za totální spravení debilní nálady. Pohled na smradlavého medvěda válejícího kapitána po prašné zemi Nagrandu si budu dlouho chovat ve vzpomínkách jako poklad.  Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Jun 07, 2014 1:21 pm

Týden jedině v IC čase. OOC mám práci a v té celej příští týden odpolední směny, takže bych na RP mohla až tak o jedenácté večer a ještě k tomu totálně grogy. V pátek máme kratší směnu, takže bych tu mohla být už tak v půl desáté pokud mi neonemocní odvoz, ale dřív fakt ne.
Ráda s Ave nějak pohnu, ale tenhle týden fakt moct nebudu, už tak mi hrozí vyhazov ve zkušební lhůtě  Crying or Very sad 

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Jun 07, 2014 1:27 pm

Jistěže jde o RP týden.
RL má přednost, takže neblbnout.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Jun 07, 2014 2:01 pm

RL napred, to je samozrejmé. Ja neviem ako zas na tom budem týždeň potom, v stredu mám skúšku(pokúsim sa zlepšiť si D) a cez víkend som preč. Hádam niečo stihneme Very Happy
Hmm, etická otázka: Ak moja postava chce na Avelion pustiť zvráteného chirurga, je zlé, ak budem schválne zdržovať a nepomáhať, aby sa k nej Helen dostala? Very Happy
Ku goblinom prídem...ako som teraz zistil, Hyjal je v stredu a teda brat tam nejde a môžem sa dostaviť...možno sa zahrám na znalca zvykov gobliních obchodníkov Very Happy(ak hovoria, že je to lacné a bezpečné, znamená, že cena nie je na úrovni domu Billa Gatesa a je teoretická šanca, že pri použití nezomriete...ďalšie rady v RP) Very Happy
Ešte...Helen...to je tá nejaká na L, čo nám včera vbehla do veže? Ak áno, tak ide o locka IC alebo je to mág?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Jun 07, 2014 2:28 pm

Helen byla v RP uvítána Cerothem po tom, co se potkala s kapitánem Bouřlivákem.
Ten lock ve věži byla Lithien, belf, lock, škarohlíd, ale momentálně poutník nocující v pevnosti.
Helen je mage, forsaken Smile

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun Jun 15, 2014 9:38 pm

Tohle bylo dnes a kapelník měl narozky Smile Zítra po 9 se těším na lov.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu Jun 19, 2014 8:47 am

Vzhledem k včerejšímu RP a OOC dohodě s Cerothem jsem smázla to s Valendisem: rozhodně se ho týkají další RP plány; byla to chybná reakce na RP rozhovor, odkud se IC info přeneslo do OOC a to se stát nemá.

Stejně tak noční diskuse na téma hodností a povinností v keep, která nebyla hádkou, ale diskusí: hodnosti jsou dané a během dneška je ještě upřesním, protože Arcanum Měsíční věže spadá pode mne.
Úmyslně držím mágy stranou, protože jejich metody tréninku a výzkumu... i boje a praxe jsou jiné a nedají se srovnávat s výcvikem pěchoty, hraničářů a jezdců.
Proto jsou mágové na tréninku boje vítáni, ale ne povinni se ho účastnit.
Pokud se tak ale rozhodnou, beze slova poslechnou velitele výcviku, protože se pro tu chvíli zařadili pod něj mezi vojáky.

Balahene, pokud toužíš Faelina vyznamenat za zásluhy v boji a při akcích, můžeš ho velení navrhnout jako příštího Whitecloaka.
Tedy krom toho, že netuším, zda by Faelin s jásotem na oficiálních akcích nosil bílý plášť a jak by mu ladil k tmavým róbám, (*roflí*) je u ceremonie pasování možnost hezkého RP i pro ostatní, po zralé úvaze jsem došla k názoru, že tenhle rank by pro něj byl fajn. Ceroth, myslím, nebude proti.
Možná by se před získáním bílého pláště hodilo Faelinovi dát i RP úkol, jakkoli je to myšleno za zásluhy: Ceroth míval ve zvyku si povýšované prve prověřit.
Pozor ale na to: je to pevnost, ne holubník.

Ti, kteří složí Slib Strážce, se zavazují službě v pevnosti až do své smrti.
Přísahu porušit či být pláště i přísahy posléze zbaven... je cejchem hanby, který se jen těžko smývá. Taková osoba zřídka zůstane v pevnosti, a pokud ano, už jí není svěřeno velení.
Samozřejmě, každý má právo na druhou šanci, pokud to myslí upřímně a dobře to zaRPí.
(Někteří několikero šancí a stále jsme je nevykopli. *nahněvaně kouká kamsi do karantény*)

Na mou prosbu Ceroth vrátil starou přísahu na forum před pár dny, jak jste si všimli, nějak se po změně stránek vytratila.

Čestný titul seržanta (ne víc), který Ceroth Faelinovi jinak rád udělí, pokud na tom budeš trvat, je stále jen čestný, to znamená, že by byl v potaz brán jeho hlas při radách vedení pevnosti - jeho vlastní pozice ve věži je ale nad ním, či lépe řečeno "mimo" něj a vojenský rank seržanta - jako Mistr Arcana věže už poradní hlas má.
IC by se nezměnilo NIC na jeho pravomocech a povinnostech, šlo by jen o gesto. Hezké, ale zbytečné.
Výše zmíněný Bílý plášť by byl z mého pohledu vhodnější.
Jediný, kdo by titul "čestný seržant" výrazněji pocítil IC, by byl Lykourgos, který by se od Faelina tedy mohl dočkat buzerace nejen jako učedník, ale i jako rekrut.
Oproti tomu Bílý plášť velí posádce v nepřítomnosti/případě úmrtí/neschopnosti boje u jakékoli vyšší šarže.

Pro předcházení podobným nesmyslům se zaváděním dalších šarží jako kapitánův pobočník atd. doporučuji nastudovat si existující ranky a jejich práva a povinnosti.

Jinak se omlouvám, bylo to fajn RP, ale bylo už po půlnoci (!) a měla jsem výčitky, že na mne na každém rohu čeká někdo, kdo něco potřebuje a přehlédla toho nejdůležitějšího. Omluva. Crying or Very sad

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu Jun 19, 2014 12:43 pm

Ale no tak, to mi tu tvrdíš, že si nikto nevšimol, že po Karazhane Faelin zmenil šatník? Very Happy Väčšinou je na akciách vo fialovo-zlatej róbe a tabard nosí poctivo odvtedy tiež Very Happy Tá tmavá fialovo-čierno-sivá róba je ta tam Very Happy Spolu s tým pekným mečom očarovaným, aby bol odolný voči plameňom Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ceroth Thu Jun 19, 2014 7:03 pm

Jen doplním: Whtecloak by se dal připodobnit k rytířské přísaze například. Pro ty, co jsou totálně zažraní do GoT, můžete to brát něoc jako přísahu, kterou skládají členové Nightwatch.

Jde o to, že bílý plášť symbolizuje slib, který jste dali - chránit bezbranné, být čestný a vždy bojovat proti zlu (přesně jak říká přísaha). Ten kdo má bílý plášť by měl být ctěn a jeho slovo je jako přísaha, podepsaná krví. Nicméně při nevhodném chování je možné o tento plášť přijít a je to pro nositele neskutečná hanba (v jídelně dostane příděly až poslední!)

V této době bílý plášť nosí: Narlen, Balahen, Falanthir, Ceroth a Eynor

Ceroth
Ceroth
Admin

Poèet pøíspìvkù : 314

https://elrendarkeep.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri Jun 20, 2014 6:31 pm

Bazzinga!
Od poslední revize a pádu serveru nám spolu začal komunikovat TRP2 addon, verze 1015... pokud netušíte, jak ho použít, sesmolím tutorial a lípnu ho sem Smile

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri Jun 20, 2014 7:34 pm

Vše nej k narozkám Faeline ;-)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri Jun 20, 2014 8:02 pm

Faelin ma narozky? to se pridavam ke gratulaci vyse uvedene Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Jun 21, 2014 5:40 am

Uu proto je in game nezvěstný do neděle? Very Happy Tak to vše nejlepší Smile

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Jun 21, 2014 9:47 am

Ještě dotaz: jak Ceroth naházel vaše postavy při převodu do "obyvatel a strážců Elrendaru", patrně nemáte práva to editovat. Pokud si tak přejete učinit, dejte mi vědět - můžete mi poslat info a já ho tam editnu za vás, nebo i odkaz na obrázek.
Varianta dva: příspěvek smažu, přidáte si tam vlastní a můžete si ho editovat do aleluja.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Jun 21, 2014 9:07 pm

Jo. kdo si tedy chce zabojovat a za-taktizovat, tak sraz 20-21h zítra (neděle) v pevnosti. Ta mrtvá gaurd NPC tomu dodávají zajímavý a nečekaný punc pravé GoT atmošky Very Happy Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 12 z 28 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 20 ... 28  Next

Povolení tohoto fóra: