Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pokec Out Of Character

Strana 11 z 28 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 19 ... 28  Next

Goto down

Pokec Out Of Character - Stránka 11 Empty Re: Pokec Out Of Character

Příspěvek pro Anonymní Wed May 14, 2014 11:10 am

No, čo sa týka spánku: ak Flair portovala do Shattrath(nebol som pri tom, čiže neviem, ako to prebehlo presne, len viem, že dačo také bolo), tak Faelin okrem prezlečenia sa(na štýl Scryerského strážcu Very Happy ), umytia a jedla stihol ešte aj spánok(predpokladám, že to, že u Scryerov povedal, že je z Elrendaru mu tieto veci mohlo u nich zabezpečiť...navyše je elf, aspoň minimálnu pohostinnosť aj keby si mysleli, že je z QT by tam rozhodne mal...a keby aj to nie, má u seba tašku, kde má aj nejaké peniaze Very Happy ). Čiže, hoci to bol spánok predpokladám krátky(kým Hawke a Balahen doleteli z Shadowmoon a potom ešte chvíľa, čo boli sami v Shattrathe), predsa len nejaký bol.
Čo sa týka bitky, nebudem tam. Nielen z OOC dôvodov, ale aj z IC...predsa len je len jeden mág z Elrendaru, nie je taký dôležitý ako kapitáni, lady alebo lord, nemusí byť všade, hlavne keď má na práci štúdium tých kníh...dajaký spánok zvládne určite aj tam v stane, čiže do Karazhanu sa dostane oddýchnutý aspoň trochu.
Čo sa týka môjho rozvrhu, dnes rozhodne neprídem(maximálne krátke RP pred Karazhanom, v prípade potreby mi napíšte na Skype, maximálne do 22:00). Ohľadom víkendu, brat má birmovku a teda bude u nás veľká časť rodiny. V piatok a sobotu nebudem na WoW(na fóre ale áno, aj na Skype, čiže ak niečo treba prebrať, tak sa pokojne ozvite, budem to tu sledovať). Neviem ako v nedeľu, v pondelok alebo utorok mám skúšky a neviem ešte vôbec ani presný deň a čas. Napriek všetkému tú nedeľu by som mohol byť, to sa ešte ozvem neskôr, až budem mať informácie. Budúcu stredu taktiež nemôžem, som na odbornej exkurzii. Zvyšné dni by som mal byť prístpný na RP. Ak ten Karazhan pôjdete niekedy vtedy, tak Faelin môže zostať pred vežou s tými vojakmi, ktorí to budú strážiť..Ceroth mu aj tak povedal, nech sa do toho nepletie, preto by takéto správanie mohlo byť interpretované ako poslúchnutie rozkazu(hoci by som ho mal radšej dnu, ale nebudem zdržovať celú guildu kvôli jednej prkotine ako prechod Karazhanom a odvrátenie skazy sveta Very Happy ).

Mňa by skôr zaujímalo, ako to budeme mať rozvrhnuté IC. Keď sme odišli z karazhanu, malo sa to udiať o tri dni. Prvú noc sme teda spali, následne sme šli po Varedisovi. To by som bral za jeden deň, cestu po Outlande a späť sme sa dostali až neskoro v noci...možno aj nadránom...prípadne možno až dva dni, predsa len, ide o kus kontinentu.
Ak to bol jeden deň, tak nám zostáva deň, noc a deň, v nasledujúcu noc bude prevedený rituál. Ak sme tam boli dva dni, tak nám zostáva deň a noc, počas ktorej bude spln. Ja preferujem druhú variantu, príde mi realistickejšia z časového hľadiska a toho, čo sme prešli.
Ktoré z týchto dvoch platí? Zostáva nám už len deň alebo ešte dva?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed May 14, 2014 12:01 pm

Já sama za sebe jsem přesvědčená, že Hawke to o třech nocích do úplňku řekla až nad ránem v Dreadmaul hold, kdy jí spal kapitán na klíně a ona přemýšlela a hovořila nejprve s Avelion, pak s Faelinem.

Like a Star @ heaven Tzn. Cesta do OL a souboj s Varedisem = jeden den a noc.
 Like a Star @ heaven Včerejší návrat ke Karazhan přes alianční ves a Strom Čarodějnic = další den a noc.
 Like a Star @ heaven Až vaše postavy procitnou, bude zbývat den a noc, tehdy se pravděpodobně bude bojovat o Strom a to, co se skrývá pod ním.

Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven Teprve pak nastane den a noc, kdy bude dvojitý úplněk. Jo a jednou za sto let je slabý odhad, prý je to jednou za 5000 let podle lore Very Happy
(jsem netušila)

Takže k víkendu: vím, že je nejlepší doba na větší event neděle večer, kdy jsou obvykle už lidé doma, ale Ceroth s největší pravděpodobností nebude. Proč ho tam potřebujeme:
1) bez něj neprojdeme za šachový sál (ty dveře prostě vypne jen GM, nemají tam být, když chess event nefunguje)
2) Gorian je jeho postava
3) u Malchezaara mělo čekat trocha překvapení, které bez GM nepůjde

Tzn leda snad doufat v sobotu pozdě večer?
Nebo se modlit, aby nám ho nechali na neděli.

________________________________________________________________________________________________________
A k Faelinovi: hovořil jsi s Hawke o tom, že Gorian ovládne mysl toho, na koho se podívá. Nikdy ses jí neptal, jestli to je jen jeden cíl. Ona sama měla u Karazhan očividně potíže a chtěla od něj co nejdál až do chvíle, kdy budete na hlavního zlouna připraveni.
Proč myslíš, že říkám, že Faelin a Flair jsou důležití? Někdo s trénovanou myslí popřípadě schopností se naklonovat?

Naposledy upravil Eynor dne Wed May 14, 2014 2:37 pm, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed May 14, 2014 1:09 pm

Ja viem, veď som to aj včera spomínal Razz Faelin samotný tú teóriu má, hoci sa Hawke na to nepýtal(vzhľadom na to, že ale mám absolútne rovnaké informácie IC aj OOC, mám tú krásnu výsadu, že si nemusím dávať pozor na to, či neprídem na niečo, čo IC neviem Very Happy Plus, Faelin je z veľkej časti moja osobnosť, čiže ak s tými istými informáciami niečo dôjde mne, dôjde to aj jemu Smile ).
Napriek tomu nechcem zdržovať všetkých ľudí, preto som tam písal toto. Aby ste vedeli, že ak je treba, tak vysvetlenie, prečo Faelin nešiel do Karazhanu, sa nájsť dá Smile
Ešte čo sa týka splnu: Kalecgos sa stal Aspektom počas tejto udalosti, čo sa odohralo v patchi 4.2 a my sme príbehovo v 4.0.3. Len chcem upozorniť, aby sme toto mali na pamäti a nejako to skombinovali, pretože bez vysvetlenia tohto môže vzniknúť rozpor s lore...a viete, ako sa k nim ja staviam Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed May 14, 2014 1:52 pm

Máme mrtvého Cairna, to už není 4.0, ne?

Naposledy upravil Eynor dne Wed May 14, 2014 2:38 pm, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed May 14, 2014 2:02 pm

Cairne umrel v 4.0.1, ešte pred Catou(kniha Shattering), my sme teraz kdekoľvek pred 4.1, čo bolo obnovenie Trollského impéria a útoky proti Zul´Gurubu a Zul´Amanu. Kalecgos sa stal Aspektom v čase patchu 4.2, kedy bol zabitý Ragnaros. Vzhľadom na oficiálne datovanie, ktoré dáva Catu do roku 28 po otvorení Portálu, by ten spln bol približne v roku 29 alebo 30(30 začína Pandaria, čiže ak by to bolo vtedy, tak maximálne na začiatku), pričom my sme ešte v roku 28. Netvrdím, že to nemôžeme spraviť, ale v tom prípade musíme vymyslieť, ako zabezpečiť, aby potom, keď budeme príbehovo v 4.2 sa ten spln odohral tiež. Myslím, že nikto nechce druhú Slnečnú studňu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed May 14, 2014 2:10 pm

Souhlas + já jsem si vymyslela věc z pohádky a použila jsem ji do lore a povídám to Cerymu jestli by to mohlo být tak nějak 1x za 100 let a on jen s úsměvem opáčil: no, to v lore je. Jednou za 5tisíc. Naposled se při tom volil nový modrý aspekt. Tak jsem šla do kolen Very Happy

Ale co už, má to být mocná magická noc. Navíc až do pandarie není Blue boy zpět ve skyboxu a Azeroth vypadá, že má stále jen White lady.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed May 14, 2014 2:41 pm

Za seba by som navrhol nejaké zakrytie dvoch ďalších planét v sústave(to, čo je Azeroth jediný obiehajúci tú hviezdu nikde nie je a asi ani nebude, čiže nie je problém povedať, že sú tam) alebo iný astrologický bordel Very Happy Proste len to nejako zariadiť, aby to nekolidovalo s lore a je to Very Happy (prípadne, ak to treba s mesiacmi, tak máme ešte jeden: Bledú pani, mesiac Outlandu, síce to vidieť nebude, ale možno nejaké presné postavenie Outlandu a Azerothu a ich mesiacov...možností je kopa) Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed May 14, 2014 2:44 pm

Vím o Pale Lady, ale tak třeba teď budou měsíce "jinak" než u Kaleca,nebo místo toho použít konjunkci s Outlandem, to by bylo také fajn, jen fakt netuším, jestli ten je vidět z Azerothu. Tak jako tak budou vidět dva úplňky Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed May 14, 2014 2:57 pm

Tak, pozrel som si to a je to každých 430 rokov...a tu je opis:
Objatie: Objatie je nevídaná nebeská udalosť, v ktorej dva mesiace Azerothu, Modré Dieťa a Biela Pani, prídu do dokonalého zákrytu. Je to nazvané tak preto, lebo to vyzerá, že biely mesiac, Matka, drží modré Dieťa.

Takže, splny byť môžu, ak neprídu do perfektného zákrytu, čiže Objatia, tak sa nič nedeje Very Happy Čiže vlastne nakoniec môžeme pokojne mať dva splny súčasne(čo vzhľadom na fázy mesiacov môže byť naozaj udalosť, ktorá je raz za pár rokov, prípadne aj desaťročí) Smile

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed May 14, 2014 3:03 pm

Je jasné, že malý modrý musí být vepředu, jinak by nebyl vidět, pupík! Very Happy
Ok nebude to Objetí nebo dokonalý zákryt, ale třeba jen polozákryt, polohug, nebo si měsíce dají high five Very Happy

(kdyby vám přišlo, že spamím, tak čekám, až přestane lít, a sepisuji záznam z BUBU Krypty Very Happy)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed May 14, 2014 5:44 pm

Já vesměs večer čas mívám snad krom neděle a pondělí, kdy v pondělí ne na 90% a neděle je u mne 50:50. Pokud se půjde beze mne, vadit mi to nebude, nicméně pokusím se tam být, jestliže budu moct.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed May 14, 2014 6:38 pm

zatím tedy nejlépe vyznělo:

čtvrtek večer - bitva o strom

sobota pozdě v noci - KZ
(tam by se to ale až po šachovou místnost muselo projet PVE, in RP vám Hawke ukázala vchod přímo do věže... ten třetí. Klíč má.. tak jen aby jí zůstaly její vlastní smysly.)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed May 14, 2014 7:56 pm

V štvrtok ak sa nič nezvrtne, tak môžem Smile V sobotu sa tam nedostanem ani náhodou Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed May 14, 2014 8:24 pm

Inu: beru čtvrtek a Bitvu o Strom za hotovou věc. Může Flair, Faelin, Cery, já, Altash, Kechi. Snad i Orkelt a Hallin. ostatní uvítám, pokud si najdou čas.
Zkusíme začít ve 20h? Ráda bych šla hají před 23 nebo nejdéle tak.

Stav věcí: Lykourgos geniálně vymyslel, jak naštvat Goriana TAK, že se soustředí na něj a ne na Cerotha.
To nic nemění na tom, že Sunhand dál postupuje Karazhanem k místu, kde ho to bude bolet Smile
Další pokusy a nápady pro zastavení pana Sunhanda vítány.

OOC: Lycourgosi, Hawke ti tu facku dá dodatečně Very Happy
tedy... no... já si rollnu... jestli... ale - Very Happy Very Happy

______________________________________________________________________________________________________
Karazhan snad tedy vyjde na víkend, ale nepřitomnost stínového mága mne bude bolet, měla jsem pro něj a Flair speciální scénář. Snad se ještě dohodneme Smile

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed May 14, 2014 8:50 pm

Co se možností kdy být online týče, tak se mi podařilo domluvit si odvoz u jedné z kolegyň, co bydlí ve stejné vesnici, takže budu moct o hodnku dřív, tj. přibližně před půl jedenáctou(v pátek kolem deváté, pokud nebude moc objednávek).
Na bitvu u Stromu bych tím pádem mohla nejdřív v půl jedenácté, ale tou dobou by stejně skupinka už byla pryč, takže to nic(leda přidat se za Avi jako za řadovou hraničářku, nebo tam IC jdete jen v miniskupince?)
Od soboty můžu zase kdykoliv až do další neděle.

Co se Faelina týče, tak ne, Ave ho vážně najednou nemá ráda(respektive se ho bojí), ale ani ona sama nezná důvod. Trochu do toho vrtala Flair při...ehm... pomlouvání... a popravdě zjistila info asi stejné důležitosti, jako tendy Corin v hospodě za dvě hodiny erpení (info, které pro jistotu pro jeho popisnost určitých technik raději zapomněl Shocked ) a to Flair ani nemusela použít sušenky  Very Happy
Snad si je neodneseš do hrobu jako Altash

edit.
Co se odpočinku týče- ke stromu nejdu a po menším ohňostroji od Flair šla Ave spát(i když původně měla úplně jiný plán, tak spánek je potřeba taky), takže snad by měla být odpočatá, pokud u Karazhanu něco neleze do snů

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu May 15, 2014 5:29 am

Avelion kolem Karazhanu létá podivný modrovlasý elf, dál pološílený Valendis vrzající na kazoo nebo jak se tomu... prostě bzz bzz bzz bluff the ugly ogre.
A něco, co se tiše rozhlíží a jde z toho mráz po zádech. Vypadá to jako špatně vybarvený klon Eynor, jen to nečeká miminko. Modrooká a stříbrovlasá High elfka.

Balahene Very Happy
Někdy si zapni ten skype, nebo ten über spam co tam máš ti pak spálí PC Very Happy
Srsly měla jsem nějaké dotazy k budoucímu RP pana kapitána a nabízela jsem pomoc. Wink

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri May 16, 2014 12:42 pm

Inak, k včerajšiemu RP jedna pripomienka(pre všetkých):
Spomenulo sa tam to, že Elrendar pri sebe nedrží, nie je jednotný, hádajú sa(IC). Tam som podotkol, a tu to aj rozšírim, že je rozdiel medzi postavou z Elrendaru a nejakým náhodným pocestným.
Napríklad, taký Faelin je z Elrendaru. Valendis nie je z Elrendaru. Preto aj keby Faelin zabil Valendisa, tak by to nebol žiadny rozbroj v Elrendare...to isté platí pre iných členov a iné postavy, ktoré sú na RP. Ide o to, že v RP mávame pravidelne postavy, ktoré sú aj mimo guildu(Hallin, Emerald, Orkelt, Kechi atď.) a chodia s nami na RP, poznáme ich IC a veríme im. Ale pri iných, ktoré sa len tak "náhodou" pripoja, to rozhodne neplatí a teda ak by sme im aj roztrhali telá na kusy a hodili ich zúrivým krvilačným morčatám, tak sa nič nedeje...ak na to nepríde vláda oblasti, v ktorej sme to spravili Very Happy

A to sa dostávam aj k druhej veci: málo postáv z Elrendaru pri eventoch.
Nejde o to, že by sme boli neaktívni, ale, že hráči z guildy na RP s Elrendarom chodia na postavách, ktoré nielen, že nie sú z pevnosti, ale ešte aj ich IC ani nepoznáme. Je pár výnimiek, ako napríklad Flairica, ktorá má aj RP inde(u nočných elfov, neviem, či to ešte funguje), aj je častým hosťom v pevnosti, všetci ju poznajú a nevidel som, že by IC s ňou mali problém...čiže prakticky je ako keby členkou pevnosti(hoci oficiálne to nie je).
Lenže keď sa stane, že sa nám do RP pripojí niekto, koho sme v živote IC nevideli, je z guildy a zrazu sa tá neznáma postava dostane na dôležité RP pevnosti, tak to je čudné. Asi nikto nechce, aby sme skĺzli do RP, aké majú niektorí iní ľudia, že otvorene odmietnu nováčikovi alebo inému hráčovi sa pripojiť, hoci nejde vtedy ani o nič dôležité alebo osobné, ale, ako raz povedal Falanthir Avelion, ktorá sa skrývala za maskou: "Toto je vojenská akcia."(presné znenie neviem Very Happy ).
Elrendar je pevnosť a teda by asi to Rp pri bojových veciach, ako v Karazhane a Plaguelands malo byť zložené jedine z členov pevnosti(Ceroth, Eynor, Balahen, Nessaa, Faelin, Falanthir, Balahen, Eyra, Belion, Tomyas, Avianna, Aerin...), známych a potvrdene priateľských postáv bez bočných úmyslov(Flairica, Orkelt, Kechi, Hallin, Emerald, Corin) a postáv, ktoré sú dôležité pre príbeh(Ronya, Valendis, Hawke, Aeira), prípadne delegácií iných skupín...nie neznámych alebo nepriateľských postáv, ktoré sú tam len preto, že hráč za ne chce hrať a on za ne chce hrať a lebo! Very Happy
Naozaj vám neodporúčam zažiť tú frustráciu, keď vaša postava má IC velenie alebo jednoducho len organizuje nejakú akciu a zrazu z 8 RPerov, čo tam sú je okrem nej len jedna alebo dve ďalšie postavy z pevnosti a potom sa vás váš nadriadený IC spýta, prečo tam máte neznáme postavy...a potom to skúste vysvetliť tak, aby nebola daná postava za neschopného debila, ktorý si nevie ani vybrať z celého vojska skupinu schopných vojakov.
Nehovoriac už o tom, že náhodou príde na to RP občasný RPer z Elrendaru, prípadne nejaký novší a uvidí, že sa IC len hádame...a reálne je to spôsobené tým, že nám zrazu na vojenskú akciu prišla neznáma postava, prípadne viac a v skutočnosti sa posádka medzi sebou neháda, dokonca si zachraňuje vzájomne zadky, lebo boli zranení.
Pritom postava, ktorá je z pevnosti je absolútne jednoduchá na založenie...sme väčší v príbehu ako v RP(časť Scryerov, ktorá sa vrátila domov...a potom si založila nový domov Very Happy ), máme mágov, hraničiarov, pešiakov, predpokladám, že pár kňazov a liečiteľov sa tiež nájde. Stačí si vytvoriť postavu, ktorá bola v Elrendare medzi tými NPC a začať za ňu hrať...netreba vymýšľať únavný a dlhý príbeh. A verte mi, že hrať vojaka alebo mága z Elrendaru vôbec nie je nudné alebo namáhavé. A určite sa pritom vyhnete tomu, že vás IC budú postavy podozreivať, nebodaj aj chcieť zmlátiť alebo zabiť...a máte isté, že IC sa s nimi bude počítať ako so spoľahlivými postavami už od začiatku Smile

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri May 16, 2014 2:01 pm

Like a Star @ heaven K tomu včerejšku: alespoň vidíte, k čemu vede, když je na akci, která se předem jmenuje "bitva" víc hráčů, kteří chtějí strhnout pozornost na sebe či nějaký boční příběh, místo toho, aby si to nechali na klidovější RP.
Zaspamí se raid, v emotech se nevyznáte a nastane chaos.
 Like a Star @ heaven U Balahena předpokládám mělo jít o nějaké ohromující entré - jen se během něj zapomněl, a pak se místo pomoci družině obrátil proti domnělému nepříteli, před nímž ji chtěl ochránit.
 Like a Star @ heaven U Altashe těžko soudit - ale uznej, jsi cizinec, nikdo tě nezná, vypadá to, že stalkuješ Hawke s nějakými nemravnými úmysly. Pokud by ses přimotal k akci URNY nebo SWAT, patrně bys skončil s kulkou mezi očima. Jsi dost rozumný RPer, abys věděl, že to není dobře, pokud tím narušíš něco, co se delší dobu připravovalo jako single-minded mission.

Chápu, že mají vaše postavy své tajuplné kouzlo a nechtějí hned vyložit karty na stůl, ale u Elune!
Uprostřed boje se buď vybuduje důvěra, nebo její opak.
Potvrzuji jen, že kapitán měl RP důvod chovat se divně. Příště ale takové věci raději řešit před začátkem boje.

Like a Star @ heaven Někteří z vás si myslí, že na Goriana a Malchezaara budou stačit sólo.
Že nakráčí v rámci raidu do instance, lusknou prsty a budou to jen oni sami a jejich OP postava, která ty dva vyřídí, nehledě na to, že tahle družina lidí se na to chystala doslova týdny.
No i kdybyste byli sám Deathwing nebo Malygos, nemáte na to, upozorňuji vás.

Celý tenhle příběh vás má naučit, že silnější jste spolu, když si pomůžete a sdílíte informace místo toho, abyste je tajili - i Hawke to pochopila a vrátila se s tím jménem za vámi jen proto, že sama nemá šanci, a že vidí, že potřebujete pomoci... a máte naději uspět.

________________________________________________________________________________________________________
technické problémy, které se nedaly ovlivnit:
 Like a Star @ heaven moc rychlé dění a nestíhal se chat, GM nemělo raid; doopravdy nemusíme vědět o každé blbosti, kterou řešíme/řešíte a zaspamí se tak rolly a reakce hráčů, kterých se to dotkne - Ceroth za GM reaguje na vaše emoty a say, ty vidí i na alíkovi... jinak vás musel číst z Valendise a zároveň bojovat za démona... dovedete si představit, jak těžké to je?

Like a Star @ heaven chat MIMO strom nebyl slyšet POD stromem a naopak, chat zvenku, ani /yell nebyl slyšet dovnitř (ani když byly postavy doslova krok od sebe, toho jsme si bohužel s Cerym všimli ke konci eventu) - je to, jako když stojíte v Eversong a řvete na někoho kdo proběhl do brány SMC.

Like a Star @ heaven Musím pochválit Beliona za dokonalé vojenské RP, Faelina za mága v nesnázích a Flair za super nápady. Kechiho tradičně za trpělivost. Nessaa tam přijel jako posila a zdálo se mi, že jako voják fungoval také dokonale.
(Btw Belione, heč, nejsem PvPčkář, ale pochopila jsem, že mu to jde kickovat, ten casting. Že jsem kikovná? Nebo kickovná?) Razz

Like a Star @ heaven K tomu zbytku - ze všeho se dá vzít ponaučení a posunout se dál. Všichni by ale měli vědět, že někteří se k RP musí probojovat přes nepřízeň či nepochopení rodiny, vztekání se v práci do večera a už tak jsou vyřízení. Takže všeobecně prosím více tolerance a předem za ni děkuji.

Zatím má Cery slíbeno, že v sobotu bude, ale pokud by se to během zítřka měnilo, raději sem ještě koukněte, napíšu to sem.
Jako sraz pro event bych určila 19h - stejně tam bude PVE které se může proběhnout bez něj a předpokládám, že od 20h by mělo být hlavní dění.

Pokud má někdo náladu na cestu do Blackrock, jsem k dispozici dnes, nebo zítra... nejlépe po domluvě na skype. Na večer si Avelion zamluvila Eynor na chvilku.
Jen nevím, jestli se Hawke má nárok probrat a čím to byla uspána (pažbou do hlavy?) Very Happy

Mimochodem, mám pro vás vzkaz.
Gorian i jeho pán vás očekávají a jsou připraveni.
Pokec Out Of Character - Stránka 11 1gVZhWD-swhdmh_iwCaie80KMj8f5hmyjuJrJKOg4yk=w787-h582-no

THY NAME BE MALAKHAY:

affraid Shocked 

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri May 16, 2014 2:37 pm

V sobotu myslím večer hrá Slovensko hokej a teda rodina bude to pozerať a ja budem mať možnosť sa učiť(väčšinu materiálov mám v PC), čiže budem na Skype. Až prídete k tej šachovnici, napíšte, ja lognem(neviem, či Cery môže portnúť za Eranona alebo budem musieť dobehnúť) a pôjdem na boj proti Gorianovi.
Ak sa pôjde Gorian a Malchezaar po sebe, tak môžem ísť aj na eredara, ak simultánne dve skupiny, tak na Goriana. Potom, v prípade, že nebude akútna potreba Faelina, odídem a moja postava sa IC vydá tam, kde sa vydá hlavná sila Elrendaru pod velením Cerotha(ak to lord prežije Razz ).

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat May 17, 2014 2:34 pm

Dobrá zpráva - Cery nemusel pryč ze základny, takže určitě večer bude ready.

A odpusťte mi, ale tohle... tohle! Very Happy  Very Happy

O'Neill = Balahen (00:26) xD
Daniel = Faelin
Teal'c = Orkelt
Hammond = Falanthir
Frazerová = Avelion
Carterová = Hawke (poor eng/alchemist, i když povahově sedí víc na svini Valu xD)

Nemohu se přestat smát.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed May 28, 2014 4:34 pm

Upřímně- lepší charakterizaci Orkelta, Faelina a Balahena bych nevymyslel  Laughing Laughing

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu May 29, 2014 9:54 am

Vše nej k narozkám Narlene a brzo se uzdrav ;-D

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu May 29, 2014 10:01 am

Narlen bude mít občanku!!!