Pokec Out Of Character
:: Elrendar Keep forum :: Elrendar
Strana 19 z 28
Strana 19 z 28 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 23 ... 28
Re: Pokec Out Of Character
No, je to hlavný projektový manažér pre Kael´thasa, aj v boss fighte spomína časový rozvrh a všetko možné, tak som si povedal: kašľať na to, bude z neho hlavný plánovač distribúcie rozloženia many pre kúzla
Anonymní- Anonymní
A safra, někdo jim načůral do Studny. Podezírám Rokentrolla.
Anonymní- Anonymní
Děkuju za uloupení k povolení. Teda naopak Jak jsem se přiblížil k Tarantinovi, nevím, nikdy jsem od něj nic neviděl. A Rokentrol je v tom výjimečně nevinně, neměl totiž čas, jedl někde děti nebo co já vím, už dlouho jsem ho nelogl. Ale díky za nápad Mimochodem, s Gilneasem se blížím ke konci, jak jste si všimli. Takže kdyby jste chtěli zprznit kus svého oblíbeného loru, stačí napsat.
A když už se mluví o Kalkulačce, přiznávám, že jsem trochu čekal lehce nižší šanci na úspěch a to 32,33 (samozřejmě se to opakuje)%
A když už se mluví o Kalkulačce, přiznávám, že jsem trochu čekal lehce nižší šanci na úspěch a to 32,33 (samozřejmě se to opakuje)%
Anonymní- Anonymní
Bandičko, pokud máte chuť na rychlý event stylu vojenská výprava v Plaguelands, může dnes večer být, Cerýsek slíbil.
A ještě jedno info: Taharis je bez netu minimálně do pondělí, takže tým Bravo po pondělku.
Tým Alfa: středa platí, ale něco vám ještě dodám na skype.
Henriet je také momentálně bez PC, jak psal, tak na to myslete.
Eyny.
A ještě jedno info: Taharis je bez netu minimálně do pondělí, takže tým Bravo po pondělku.
Tým Alfa: středa platí, ale něco vám ještě dodám na skype.
Henriet je také momentálně bez PC, jak psal, tak na to myslete.
Eyny.
Anonymní- Anonymní
Vzkaz pro Thanala a Ave: Až příště něco nazpíváte, nemusíte se za to stydět a klidně se nám pochlubte
Anonymní- Anonymní
no čekám až mě kamoš donese ramky do pc a pak bych měl být teoreticky schopnej wow rozjet takže nějak tehle týden bych se mohl ukázat
Anonymní- Anonymní
Mám svého kadeřníka v Orgrimmaru. Když mu řeknete, že vás posílá Orkelt, dostanete ještě navíc slevu
Anonymní- Anonymní
Máme marody a osoby bez AC/DC - Northrend tým Alfa se přesouvá podle dohody zúčastněných. Tým Bravo má rezervovaný pátek, pokud je neodnese čert =)
Zítra (4.12.) je slíbená Ken'jun, marod ne-marod, tak dojděte, dostanete vybubnováno.
Zítra (4.12.) je slíbená Ken'jun, marod ne-marod, tak dojděte, dostanete vybubnováno.
Anonymní- Anonymní
Jak na zatrachtilé obrázky...
Tak... ještě jednou pro všechny:
fórum, jako toto či na Gamenode, umožňuje nahrání jen omezené velikosti obrázku do svého úložiště (například avatara).
Pokud je váš obrázek větší, musíte ho nahrát na místo, odkud vám jen tak nezmizí a je osvědčené (já používám google photos, dříve picassa... někdo imageshack (tam vám obrázky při malé sledovanosti ale smažou bez placeného acc) a někdo další třeba facebook alba atp)
Takže: obrázek si někam nahrajete na web, kliknete na něj pravým, zkopírujete jeho URL a... vyjde vám asi něco takového... (mezery jsou navíc, aby se to nepostnulo jako obrázek)
[cente r][im g] htt ps://lh6.googleusercontent.com/-q7ai0p3g7e0/VIC3Qs4mfPI/AAAAAAAAS98/ao6QmCMHt28/w1067-h600-no/img%2Binsert%2Bintro1.jpg[/im g][/cente r]
Dále ať za mne mluví obrázky ze spoileru. Mnoho štěstí s krásnými spamy zde i na GN forku =)
fórum, jako toto či na Gamenode, umožňuje nahrání jen omezené velikosti obrázku do svého úložiště (například avatara).
Pokud je váš obrázek větší, musíte ho nahrát na místo, odkud vám jen tak nezmizí a je osvědčené (já používám google photos, dříve picassa... někdo imageshack (tam vám obrázky při malé sledovanosti ale smažou bez placeného acc) a někdo další třeba facebook alba atp)
Takže: obrázek si někam nahrajete na web, kliknete na něj pravým, zkopírujete jeho URL a... vyjde vám asi něco takového... (mezery jsou navíc, aby se to nepostnulo jako obrázek)
[cente r][im g] htt ps://lh6.googleusercontent.com/-q7ai0p3g7e0/VIC3Qs4mfPI/AAAAAAAAS98/ao6QmCMHt28/w1067-h600-no/img%2Binsert%2Bintro1.jpg[/im g][/cente r]
Dále ať za mne mluví obrázky ze spoileru. Mnoho štěstí s krásnými spamy zde i na GN forku =)
- HOW TO:
Anonymní- Anonymní
Jak asi tušíte, příští kapitola Gilneasu bude ona legendární bitva. Takže malá ochutnávka, i když jde o něco úplně jiného Nemůžu si totiž pomoct, tohle je moje nejoblíbenější scéna nejen z celého filmu ale i celé kinematografie
Anonymní- Anonymní
Já mám ráda, jak sjedou Rohirrim ze skály do Helmova žlebu I když králův proslov... trochu kazí Pipinův uchylný úsměv
Neee ušetři ve fikci LIAMAAAA? prosíím xD
A seber tátovi PC a logni Ken se chce vdávat
Neee ušetři ve fikci LIAMAAAA? prosíím xD
A seber tátovi PC a logni Ken se chce vdávat
Anonymní- Anonymní
Ještě jednou dík za včerejší RP... nakonec jsem netušila, že se tolik nasměju... krom zjištění, že má Kiriel hodně naposilovanou ruku, pobavila asi nejvíce hláška s trolem zírající na kámen, za kterým se Kiriel ukrýval.
Trol zírá na balvan: Kámen?
Kiriel se dál krčí za kamenem: Volal jsi mne?
Anyways - Faelin má zkoušky a učí se, moc s ním nepočítejte, to samé Thanalos (ten až do 20.12.).
Trol zírá na balvan: Kámen?
Kiriel se dál krčí za kamenem: Volal jsi mne?
Anyways - Faelin má zkoušky a učí se, moc s ním nepočítejte, to samé Thanalos (ten až do 20.12.).
Anonymní- Anonymní
Bodaj by skúšky...niečo horšie...seminárku (väčšina informácií je v knihách po nemecky) a projekty, ktoré sa mu nakopili. Skúšky prídu až v januári...spolu s druhou seminárkou
Anonymní- Anonymní
Ken se bude vdávat? to tam budu, i kdyby měl sestře ukrást počítač a stáhnout wowko tam, kašlu na fakt, že se nám tím zpomalí net.
A Liama byste chtěli živýho, jo? 3:) No, ještě se pořád můžu rozhodnout, ale chvíli to potrvá, než se objeví bitva, protože to bude děsně dlouhý na jednu kapitolu a napínat vás několik dní, než vydám druhou část, to mi přišlo sprosté. A navíc pro vás chystám vánoční překvapení Tak se těšte.
(Mimochodem, pokud po mně v reálu někdo něco chce, mám jasnou odpověď: Za peníze, jídlo nebo sex. Divili byste se, jak často mě nazvou úchylem a odkráčí. Nechápu to, já jim nejen dávám férovou nabídku, ale ještě si můžou vybrat Čili pokud chcete nechat Liama naživu, bude vás to něco stát. Muhahahááá )
A Liama byste chtěli živýho, jo? 3:) No, ještě se pořád můžu rozhodnout, ale chvíli to potrvá, než se objeví bitva, protože to bude děsně dlouhý na jednu kapitolu a napínat vás několik dní, než vydám druhou část, to mi přišlo sprosté. A navíc pro vás chystám vánoční překvapení Tak se těšte.
(Mimochodem, pokud po mně v reálu někdo něco chce, mám jasnou odpověď: Za peníze, jídlo nebo sex. Divili byste se, jak často mě nazvou úchylem a odkráčí. Nechápu to, já jim nejen dávám férovou nabídku, ale ještě si můžou vybrat Čili pokud chcete nechat Liama naživu, bude vás to něco stát. Muhahahááá )
Anonymní- Anonymní
Fajn, keď chceš gigidy, bude gigidy, len sa dohodneme na mieste a čase Hoci, ja chcem Liama mŕtveho, zabiť postavu je vždy krásne, ukáže to, že nikto nie je bezpečný, čiže...vlastne nič nepožadujem, takže gigidy nebude
Eynor, vo Faelinovej zložke v Obyvateľoch Elrendaru je ten obrázok už od leta (inak povedané, od posledného updatu...a čoskoro sa bude meniť) (a vlastne už sa mení aj teraz)
Eynor, vo Faelinovej zložke v Obyvateľoch Elrendaru je ten obrázok už od leta (inak povedané, od posledného updatu...a čoskoro sa bude meniť) (a vlastne už sa mení aj teraz)
Naposledy upravil Faelin dne Fri Dec 05, 2014 3:09 pm, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Nie, zmena obrázku...na oneskorenú oslavu istého traileru
Anonymní- Anonymní
xD a budou mít takový ten modrý nebo červený lightsaber zahnutý naholu?
Anonymní- Anonymní
No, teraz ma napadá, že som mohol Faelina odfotiť s tým ohnivým mečom, to by sedelo lepšie...ale to by som musel lognúť a to je príliš veľa námahy
Anonymní- Anonymní
Když protáhneš jedním bc dungem Ogatixe, a štěstí mít budeme, přidat mistra jistého si tam budeš moct
Anonymní- Anonymní
Strana 19 z 28 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 23 ... 28
:: Elrendar Keep forum :: Elrendar
Strana 19 z 28
Povolení tohoto fóra: