Pokec Out Of Character
:: Elrendar Keep forum :: Elrendar
Strana 18 z 28
Strana 18 z 28 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23 ... 28
Re: Pokec Out Of Character
Ok. Dnes jste na eventu přišli o hodně *kutálí se smíchy do peřin*. Just... just...
Anonymní- Anonymní
Na druhú stranu som získal viac než 8 hodín spánku pred písomkou a čas naučiť sa na ňu I am proud of my choices
Mimochodom, som jediný, komu po zmene času začalo blbnúť ukazovanie času príspevku na fóre? Napríklad posledný Eynorin príspevok bol napísaný 15 minút v budúcnosti, čo je na jednej strane cool, že naša arcimágyňa zvláda aj toto kúzlo, ale na druhú stranu potom absolútne nemám poňatia, kto čo kedy pridal
Mimochodom, som jediný, komu po zmene času začalo blbnúť ukazovanie času príspevku na fóre? Napríklad posledný Eynorin príspevok bol napísaný 15 minút v budúcnosti, čo je na jednej strane cool, že naša arcimágyňa zvláda aj toto kúzlo, ale na druhú stranu potom absolútne nemám poňatia, kto čo kedy pridal
Anonymní- Anonymní
Vidíš, já zas všechny příspěvky vidím s velkým zpožděním. Objeví se mi příspěvek, ale až tak o hodinu později, než je ukázaný čas. Např.: poslední Zavřené dveře se mi ukázaly předevčírem. Aspoň v tom nejsem sám
Anonymní- Anonymní
Zkuste být při refreshování forka přihlášení totéž platí pro forum gamenode - jinak si váš prohlížeč pamatuje poslední náhled stránky z doby, kdy jste přihlášeni byli
A time warp? No problem, I am a mage, you know, mám to ve skillech
Změny v řadách učedníků včera vyřčené během večerního RP pak ještě uvedu v rancích a přidám sem jako OOC info, i když byly řečeny IC přítomným.
A time warp? No problem, I am a mage, you know, mám to ve skillech
Změny v řadách učedníků včera vyřčené během večerního RP pak ještě uvedu v rancích a přidám sem jako OOC info, i když byly řečeny IC přítomným.
Anonymní- Anonymní
Našla jsem krátkej článek o zabarvení očí elfů od felu. Myslím, že je to tam hezky vysvětlený ;-)
Tady
A ještě něco na poslech
Tady
A ještě něco na poslech
Anonymní- Anonymní
Nevím, jestli jste tohle už viděli, já na to narazil až dneska. Každopádně se mi tím potvrdila jedna věc: jestli Bizzard něco opravdu umí, jsou to trailery a cinematiky.
Anonymní- Anonymní
Ave, až na to, že tým elfom sa zafarbili len zreničky, nie aj bielka, tie sú u helfov a belfov viditeľné rovnako (ak sa pozriete na svoje postavy z blízka, všimnete si, že reálne tam je dobre vidieť bielka, len tá zelená žiara to opticky prekryje).
Anonymní- Anonymní
Tak ju, jen pro OOC info připomenu ty tři přání z úkolu pro zájemce - k odevzdání tradičně ve čtvrtek v Silvermoon v paláci lorda Andilien (po 20h), kde se dozvíte úkol poslední.
- zabít "Drakožrouta" a donést jeho hlavu
- dokázat rozesmát smutnou nevěstu
- najít mocnou čarodějku sídlící u Tlamy prázdnoty a donést požehnání jejího strážného ducha
Anonymní- Anonymní
OMG, Orkelte, chválím povídku, ale co ten portrét, kdo je ten chudák, po kterém tam jezdíš? Jinak tomu amíci říkají i Road Pizza.
Anonymní- Anonymní
Když o to máš takový zájem Tenhle screen vznikl, když jsme s Eyrou blbli na motorkách a během průjezdu přes Valley of Honor jsme si všimli mrtvého orka. Samozřejmě jsme ho nemohli nechat spát Jinak myslím, že to byl Titandros, ale pochybuju, že o tom ví
A trošku nemilejší věc: škola je jak známo mrcha a i teď vysílá své zlé služebníky známky proti mě. Čtvrtletí se blíží a já musím zachránit, co se dá. Čili teď nebudu nějaký čas dostupný. Povídky stíhat budu, hru ale ne. Nejpozději na začátku prosince budu ale zpátky, takže nebojte. Nebo bojte, záleží na tom, jak mě máte rádi
A trošku nemilejší věc: škola je jak známo mrcha a i teď vysílá své zlé služebníky známky proti mě. Čtvrtletí se blíží a já musím zachránit, co se dá. Čili teď nebudu nějaký čas dostupný. Povídky stíhat budu, hru ale ne. Nejpozději na začátku prosince budu ale zpátky, takže nebojte. Nebo bojte, záleží na tom, jak mě máte rádi
Anonymní- Anonymní
Ok, koukej to zvládnout, tu zlou školu! A beru... on už tam ležel xD xD
Anonymní- Anonymní
Míněno:
Vyplňte si registraci, ať můžete řešit připomínky a dotazy tam s těmi, kteří na ně mají odpověď, vyplňte anketu a vyjádřete se tam.
Bez názorů hráčů se to těžko někam hne, děkuji.
Vyplňte si registraci, ať můžete řešit připomínky a dotazy tam s těmi, kteří na ně mají odpověď, vyplňte anketu a vyjádřete se tam.
Bez názorů hráčů se to těžko někam hne, děkuji.
Anonymní- Anonymní
http://joyreactor.com/post/828384
Až vám někdo bude tvrdit, že WoW vás nic nenaučí a je to jen ztráta času, ukažte mu tohle.
Až vám někdo bude tvrdit, že WoW vás nic nenaučí a je to jen ztráta času, ukažte mu tohle.
Anonymní- Anonymní
Tak jo lidi- jak by jste to viděli s tím srazem před Vánocema? Kdo by došel a kam?
Anonymní- Anonymní
VELICE DŮLEŽITÉ!!!
Jedná se o nový server a EK. Pevnost je tam spawnutá tak, jak byla v naší zlaté době..s fungujícími porty. Jediné co chybí je prostředí (ek údolí, úprava hřbitova).
CO PO VÁS CHCI - rozhodnutí
1. Kdo chce abych smazal pevnost, udělal nejprve prostředí a do něj zasadil pevnost?
+ bude to více ladit, budu si moci krásně pohrát s prostředím a objekty, bude to übercool
- bude to práce na měsíc
2. Dodělat nějakým způsobem prostředí kolem pevnosti, která zůstane tak jak je
+ práce na týden(spíš mín), bude to prakticky to, co jsme měli na co jsme zvyklí
- bude to stará okoukaná pevnost
Jedná se o nový server a EK. Pevnost je tam spawnutá tak, jak byla v naší zlaté době..s fungujícími porty. Jediné co chybí je prostředí (ek údolí, úprava hřbitova).
CO PO VÁS CHCI - rozhodnutí
1. Kdo chce abych smazal pevnost, udělal nejprve prostředí a do něj zasadil pevnost?
+ bude to více ladit, budu si moci krásně pohrát s prostředím a objekty, bude to übercool
- bude to práce na měsíc
2. Dodělat nějakým způsobem prostředí kolem pevnosti, která zůstane tak jak je
+ práce na týden(spíš mín), bude to prakticky to, co jsme měli na co jsme zvyklí
- bude to stará okoukaná pevnost
Som tu krátko a asi ani tak nezáleží na mojom názore...ale keďže sa máme vyjadriť...Ja osobne by som si radšej počkala a neskôr sa(predpokladám dlhodobejšie) kochala z tej nádhery...Určite budeš aj Ty Cery viac so sebou spokojný. Asi by si mal stále na očiach čo by sa dalo ešte vylepšiť keby....A skôr si myslím že záleží od Teba či si ochotný venovať tomu toľko času a energie, koľko si to vyžaduje ... Držím palce :-)
Anonymní- Anonymní
Taky bych brala spíš první možnost. V keep se erpilo celkem často a údolí by se konečně dalo zcela využít, tak ať to ladí ;-)
BTW, port do keep je samozřejmost, ale budou i porty do budov, nebo budou mít klasický zavírací dveře? Párkrát se mi stalo, že jsem po průchodu dveřima padla pod texturu(a neměla jsem na sobě levitačku).
A je v plánu nějaký portál z keep pokud budeme mít HS tam, nebo si bude moct dát HS zase do Dalaranu a na rychlej port do keep bude GuildStone?
BTW, port do keep je samozřejmost, ale budou i porty do budov, nebo budou mít klasický zavírací dveře? Párkrát se mi stalo, že jsem po průchodu dveřima padla pod texturu(a neměla jsem na sobě levitačku).
A je v plánu nějaký portál z keep pokud budeme mít HS tam, nebo si bude moct dát HS zase do Dalaranu a na rychlej port do keep bude GuildStone?
Anonymní- Anonymní
Já pevnost viděl jen asi dvakrát třikrát a líbila se mi tak, jak je. Ale pokud ji chceš vylepšit a víš jak, rozhodně nebudu proti. A souhlasím s tím, že by se mohlo konečně využít údolí (např. pro rage-quity některých členů pevnosti ) Mimoto si nepamatuju, že by tam byly nějaké latríny (s portálem) nebo třeba strážní věž, ta by se taky mohla hodit.
A musím poděkovat Eynor a Avi za ten seznam, je skvělý. Mimochodem, směl bych si uloupit ten Aviannin pokus o myšlení o Orkeltově současné poloze? Fakt se mi líbí
A musím poděkovat Eynor a Avi za ten seznam, je skvělý. Mimochodem, směl bych si uloupit ten Aviannin pokus o myšlení o Orkeltově současné poloze? Fakt se mi líbí
Anonymní- Anonymní
Optej se Avianny a děkujeme ! Dalo to trochu práce, ale byla to i kopa zábavy.
Jinak jsem překonala to co mne skolilo v pátek, tak se zase objevím online
Jinak jsem překonala to co mne skolilo v pátek, tak se zase objevím online
Anonymní- Anonymní
zdravím omlouvám se že nebývám online vyhořel mi pc.. sem na zmetkovy
Anonymní- Anonymní
Koukej si to spravit, ať máme do drbů co psát i o Henriet.
Ad Orkelt: OMG, čím dál víc mi to připomíná Tarantina, ten tvůj Gilneas
Ad Faelin: A já myslela že to "the Calculator" v přízvisku Pathaleona znamená "Vypočítavý", ne "Kalkulačka"
Ad Orkelt: OMG, čím dál víc mi to připomíná Tarantina, ten tvůj Gilneas
Ad Faelin: A já myslela že to "the Calculator" v přízvisku Pathaleona znamená "Vypočítavý", ne "Kalkulačka"
Anonymní- Anonymní
Strana 18 z 28 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23 ... 28
:: Elrendar Keep forum :: Elrendar
Strana 18 z 28
Povolení tohoto fóra: