Pokec Out Of Character
:: Elrendar Keep forum :: Elrendar
Strana 17 z 28
Strana 17 z 28 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22 ... 28
Re: Pokec Out Of Character
tak tohle je víc o osudech tě dvou duchů... ale na cata jsou nějak rozbití, nevidím je ani s jejich amuletem, možná prostě došli ráje...
Anonymní- Anonymní
Duchové jsou teď nově ve scholomance, hned u vchodu. Jsou tam taky bratři Barové.
A tady je zabijácký králík, jen kvůli dnešnímu incidentu s dušesosajícím králíkem. Aby jste věděli, že králík není jen neškodné stvořeníčko.
A tady je zabijácký králík, jen kvůli dnešnímu incidentu s dušesosajícím králíkem. Aby jste věděli, že králík není jen neškodné stvořeníčko.
Anonymní- Anonymní
Já znám. já miluji, tohle byl druhý film, co jsem za svých studiíí viděla celý v AJ.
První byl: The Princess Bride.... pak tohle (the holy handgranade a trojský kralik xD) a třetí Dead Poet's Society.Doporučuji všechny.. všechny. Ale kvuli Holy Grail miluji MPFC a mam dokonce doma scénář toho filmu jakoh knihu
"Your mother was a hamster and your father smelled of elderberries!"
"Féte la vache" xD
"We are the knights who say Ni."
První byl: The Princess Bride.... pak tohle (the holy handgranade a trojský kralik xD) a třetí Dead Poet's Society.Doporučuji všechny.. všechny. Ale kvuli Holy Grail miluji MPFC a mam dokonce doma scénář toho filmu jakoh knihu
"Your mother was a hamster and your father smelled of elderberries!"
"Féte la vache" xD
"We are the knights who say Ni."
Anonymní- Anonymní
a prostě pardon.. tohle je jejich nej film, i když přišli o dotace a neměli ani na koně a vymysleli si kokosové ořechy místo koní a makety místo hradů na kterých měli slíbené točení... a točili to celé v zahradě Terryho Jonese (Camelot! Camelot! Camelot!... It's only a model...)
..ale prostě... stáhněte si to a pobavte se, ten british accent je super.... a ten film má víc středověkou náladu než excalibur, slasti otce vlasti a markéta lazarová dohromady
enjoy! zrovna na to jdu koukat
..ale prostě... stáhněte si to a pobavte se, ten british accent je super.... a ten film má víc středověkou náladu než excalibur, slasti otce vlasti a markéta lazarová dohromady
enjoy! zrovna na to jdu koukat
Anonymní- Anonymní
Čiastočne súvisiace info k diskusii: Tí čo pozerávajú Game of Thrones si asi pamätajú scénu, kde ide Daario pred Meereenom proti tomu chlapíkovi na koni. Ten naňho niečo zakričí po valyrijsky a potom ide proti nemu. Ľudia, čo ten jazyk ovládajú si ale všimli, že preklad, ktorý bol v seriáli na tie slová nesedel. Zistilo sa, že reálne povedal: "Your mother was a hamster!" (naozaj si to mevymýšľam, fakt to tam je...keď už sa tu hovorí o Monty Python)
Anonymní- Anonymní
vskutku xD
jinak odsud je i ten franglizmus "fetchez la vache" "Přineste krávu"
a mimochodem černý rytíř také nemá chybu a uvězněná princezna
jinak odsud je i ten franglizmus "fetchez la vache" "Přineste krávu"
a mimochodem černý rytíř také nemá chybu a uvězněná princezna
Anonymní- Anonymní
Ahoj, jak jste si všimli, moje přítomnost ve hře není v poslední době nějak častá. Jak víte, mám dost náročnou práci. Když se připojuju, tak z hospod, McDonaldů a KFC. Takto to bude pokračovat až do konce října. A pak snad se mnou budete moci počítat víc. K tomu se také vážě větší řešení rpgm věcí - object pack, itemy atd atd. Takže mějte prosím trpělivost a nezlobte Eynorku.
Naopak, jsou hodní, chovají se k sobě přátelsky, dělí se o zábavu i povinnosti, uklízejí, vylepšují pevnost, dělají tréninky, nekradou a neperou se... asi takhle
Anonymní- Anonymní
Keby to niekto ešte nevidel ( narazil som na to až dnes XD)
Anonymní- Anonymní
OK.
Hodina teoretické magie - čtvrtek 9.10. po 20h v keep
Proces/slyšení týkající se obvinění seržanta Thanala a Fliary Sunchaser - sobota 11.10. po 20h v keep
Corinův OL event - někdy po 20.10., snad se to tentokrát nezasklí
Plavba s Moonwolfem do Booty Bay - 23.10. (aukce a bazar za novu)
Vzhledem k tomu, jak to většina lidí mívá se školou a náporu práce, pokud plánujete event, nedoporučuji vám nedělní a pondělní večery - a ani pátky, kdy normální smrtelníci chodí za zábavou.
Optimální jsou soboty a polovina týdne, pokud k tomu potřebujete Eranonovu pomoc. (úterý, středa, čtvrtek)
Zbylé dny si rezervujte pro kecání a RP v keep a tréninky
Nějaký návrh na den, kdybychom opět začali rpit příběhy? Nabízí se stále středa a blíží se Halloween, ráda bych předtím spáchala hororový večer a pak třeba onen slíbený lov na Fetha
Hodina teoretické magie - čtvrtek 9.10. po 20h v keep
Proces/slyšení týkající se obvinění seržanta Thanala a Fliary Sunchaser - sobota 11.10. po 20h v keep
Corinův OL event - někdy po 20.10., snad se to tentokrát nezasklí
Plavba s Moonwolfem do Booty Bay - 23.10. (aukce a bazar za novu)
Vzhledem k tomu, jak to většina lidí mívá se školou a náporu práce, pokud plánujete event, nedoporučuji vám nedělní a pondělní večery - a ani pátky, kdy normální smrtelníci chodí za zábavou.
Optimální jsou soboty a polovina týdne, pokud k tomu potřebujete Eranonovu pomoc. (úterý, středa, čtvrtek)
Zbylé dny si rezervujte pro kecání a RP v keep a tréninky
Nějaký návrh na den, kdybychom opět začali rpit příběhy? Nabízí se stále středa a blíží se Halloween, ráda bych předtím spáchala hororový večer a pak třeba onen slíbený lov na Fetha
Anonymní- Anonymní
Vím, že spousta z nás neví, co bude zítra, natož za víc jak měsíc, ale nechtěli by jste se zase někdy před Vánoci sejít na čaj?
Anonymní- Anonymní
Le announcement
Takže, kvôli poškodeniu notebooku (obrazovka funguje len v určitých polohách a áno, tie sú úplne náhodné a nestále ) som donútený hrať na stolovom PC, čo máme doma. Oprava by nemala zabrať dlho, dokonca je možné, že to bude už zajtra a toto je zbytočné, ale pre istotu. Následkom toho, že nie som so svojím PC mobilný budem môcť dnes a zajtra tu byť v RP len do 22:30 a, čo je dôvod, prečo píšem, v piatok a sobotu tu nebudem (Skype a fórum áno, ale WoW nie, keďže budem mimo domu). Potom by sa mi už malo podariť tu byť normálne bez ohľadu na to, či bude notebook opravený alebo nie (hoci dovtedy by to už malo byť vyriešené). Takže, ak by ste čokoľvek chceli s mojimi postavami v hre vybaviť, cez víkend to nepôjde. Koniec vysielania
Takže, kvôli poškodeniu notebooku (obrazovka funguje len v určitých polohách a áno, tie sú úplne náhodné a nestále ) som donútený hrať na stolovom PC, čo máme doma. Oprava by nemala zabrať dlho, dokonca je možné, že to bude už zajtra a toto je zbytočné, ale pre istotu. Následkom toho, že nie som so svojím PC mobilný budem môcť dnes a zajtra tu byť v RP len do 22:30 a, čo je dôvod, prečo píšem, v piatok a sobotu tu nebudem (Skype a fórum áno, ale WoW nie, keďže budem mimo domu). Potom by sa mi už malo podariť tu byť normálne bez ohľadu na to, či bude notebook opravený alebo nie (hoci dovtedy by to už malo byť vyriešené). Takže, ak by ste čokoľvek chceli s mojimi postavami v hre vybaviť, cez víkend to nepôjde. Koniec vysielania
Anonymní- Anonymní
Slunce naše jasné!
A já chtěla prosit pokračování přednáško-hádek o magii Ale to po víkendu určitě počká
Jinak Ogatix a Eloyn, pokud chcete odevzdat splněné magické domácí úkoly, popřípadě hodláte doručit jistý vzácný pigment ze zlatolístku ze Silvermoon, ozvěte se mi, i když jsem na altovi a dělám daily či afkuji. Za optání nic nedáte
A já chtěla prosit pokračování přednáško-hádek o magii Ale to po víkendu určitě počká
Jinak Ogatix a Eloyn, pokud chcete odevzdat splněné magické domácí úkoly, popřípadě hodláte doručit jistý vzácný pigment ze zlatolístku ze Silvermoon, ozvěte se mi, i když jsem na altovi a dělám daily či afkuji. Za optání nic nedáte
Anonymní- Anonymní
Toto Cery označil za Valíkovu obhajobu ve všech bodech obžaloby, kdyby na něj někdy došlo
Anonymní- Anonymní
o to mě zabilo
a tu je theme music k dnešnímu rp v keep a Eloyn fackující Veranise
a tu je theme music k dnešnímu rp v keep a Eloyn fackující Veranise
Anonymní- Anonymní
Bodré podoledne,
takže panstvo, připomínám, že dnešního večera (pondělí) je plánován Corinův event po 20h (nutný lvl na Outland a líták); buďte od té dobroty a nezahanběte a tentokrát logněte - RP úvod bude až při samotném eventu, ani náš pan paladin o tom totiž IC moc neví
ve středu lehce hororový event s lovem na Fetha v ruinách Silvermoon (lvl nepodstatný, jen lvl 1 vám budou zabíjet mobky wretchedi);
ve čtvrtek po 20 h očekává slečna Andilien splněný první úkol od těch, co žádají o její ruku, a ti nešťastníci, kteří postoupí do dalšího kola, se dozví úkol druhý
k tomuto eventu:
to, že nejste připuštění za female char není šikana, je to jen způsob pro vás, jak si vymyslet RP kličku, pokud stále stojíte o účast; všechny přítomné ženy byly rovnou varovány, že nic jako lesbické svazky v SMC oficiálně podle lore neexistuje, i když by si to možná někteří výjmečníci z CzD přáli;
(prostě se dá převléci za chlapce (weak), vystupovat jménem nepřítomného uchazeče (stronger), najmout cosplayera, který za vás sehraje roli a doprovázet ho - tzn. použít improvizaci a ne na mne ječet, jak vás ztrapňuji; pravidla eventu byla předem jasně oznámena IC a později připomenuta v guild, ale někdo prostě slyšet nechce)
Pro ty, co se ještě chtějí přidat a nestíhali minulý týden zadání, zde jsou tři části prvního úkolu:
1. Přinést to nejtemnější srdce vesmíru, tak černé, aby jím nevěsta obarvila svůj svatební závoj
2. Přinést něco tak malého, aby to nápadník unesl v kapse, a přeci tím zaplnil celou nevěstinu komnatu
3. Přinést to, co nevěstě v té chvíli nejvíc chybí
Samozřejmě - nemusíte in game nic předávat (hlavně má Hawke neustále plné batůžky) - jde hlavně o to, jak si vaši odpověď na úkol "obhájíte", či zarpíte. Postup do dalšího kola určuje výlučně nevěsta.
Nezapomeňte ale, že její rozmar natolik rozdráždil papá Andilien, že prohlásil, že každý, kdo splní tři úkoly, bude muset obstát proti němu v disciplíně, kterou si on sám zvolí.
Dámy, doufejte, že to nebude o to, kdo dál dočůrá.
takže panstvo, připomínám, že dnešního večera (pondělí) je plánován Corinův event po 20h (nutný lvl na Outland a líták); buďte od té dobroty a nezahanběte a tentokrát logněte - RP úvod bude až při samotném eventu, ani náš pan paladin o tom totiž IC moc neví
ve středu lehce hororový event s lovem na Fetha v ruinách Silvermoon (lvl nepodstatný, jen lvl 1 vám budou zabíjet mobky wretchedi);
ve čtvrtek po 20 h očekává slečna Andilien splněný první úkol od těch, co žádají o její ruku, a ti nešťastníci, kteří postoupí do dalšího kola, se dozví úkol druhý
k tomuto eventu:
to, že nejste připuštění za female char není šikana, je to jen způsob pro vás, jak si vymyslet RP kličku, pokud stále stojíte o účast; všechny přítomné ženy byly rovnou varovány, že nic jako lesbické svazky v SMC oficiálně podle lore neexistuje, i když by si to možná někteří výjmečníci z CzD přáli;
(prostě se dá převléci za chlapce (weak), vystupovat jménem nepřítomného uchazeče (stronger), najmout cosplayera, který za vás sehraje roli a doprovázet ho - tzn. použít improvizaci a ne na mne ječet, jak vás ztrapňuji; pravidla eventu byla předem jasně oznámena IC a později připomenuta v guild, ale někdo prostě slyšet nechce)
Pro ty, co se ještě chtějí přidat a nestíhali minulý týden zadání, zde jsou tři části prvního úkolu:
1. Přinést to nejtemnější srdce vesmíru, tak černé, aby jím nevěsta obarvila svůj svatební závoj
2. Přinést něco tak malého, aby to nápadník unesl v kapse, a přeci tím zaplnil celou nevěstinu komnatu
3. Přinést to, co nevěstě v té chvíli nejvíc chybí
Samozřejmě - nemusíte in game nic předávat (hlavně má Hawke neustále plné batůžky) - jde hlavně o to, jak si vaši odpověď na úkol "obhájíte", či zarpíte. Postup do dalšího kola určuje výlučně nevěsta.
Nezapomeňte ale, že její rozmar natolik rozdráždil papá Andilien, že prohlásil, že každý, kdo splní tři úkoly, bude muset obstát proti němu v disciplíně, kterou si on sám zvolí.
Dámy, doufejte, že to nebude o to, kdo dál dočůrá.
Anonymní- Anonymní
- Eliendir Altash Dawnsong byl po splnění úkolu i zkušebního období povýšen z pozice učedníka na pozici řadového mága Měsíční věže. Stále je členem posádky a vztahují se na něj práva a povinnosti viz tento topic.
- Také došlo k úpravě seznamu postav a jejich hodností, snad jsem na nikoho nezapomněla.
- Učedník Ogatix se má v nejbližší době dostavit před lorda či lady Sunhand.
- Lykourgovi navrhuji vedení praktických hodin magie jakožto asistentu Mistra Darksun - po vás dvou to ale bude chtít nějakou IC i OOC domluvu. Jde mi o to, že Faelin kvůli VŠ nemá čas na víc, než teoretické přednášky pro větší skupiny a praktická magie se lépe trénuje či RPí tak ve 2-3 lidech.
- Seržant Thanalos Dawnspear je nadále ve výkonu dobrovolné služby na Falconwing, o kterou požádal v rámci nápravy potíží, které rytířům způsobil.
Anonymní- Anonymní
Ještě k příběhům... tsktsk Zatvorené dveře nějak stagnují; ale musím pochválit Orkeltovi worgení ságu, nejvíc se mi asi líbí ty kapitolky s příchodem cataclysm a princeznou Tess. Jen si zkontroluj ta i/y!
Anonymní- Anonymní
Zatvorené dvere dostali ďalšiu kapitolu, ktorá bola čiastočne rozpísaná už dva týždne...potom môj notebook dostal šíp do kolena Plus, škola je sviňa, oberie o čas aj energiu A okrem toho som zástancom, že ak sa kniha píše vtedy, keď sa autorovi nechce, prinesie mu to len znechutenie, čo sa odrazí aj na kvalite príbehu, ktorý už nie je písaný pre potešenie zo samotného písania, ale kvôli naplneniu istého časového harmonogramu, ktorý by mal byť dosiahnutý. A zo svojich osobných skúseností z predchádzajúceho písania viem, že písať keď sa absolútne nechce, môže dokonca viesť aj k nedokončeniu príbehu, pričom počkať si, kým to človeka znovu chytí môže vyústiť v úspešné dokončenie dobrého príbehu.
Ale nebojte, už ma to znovu chytá, Kael prišiel, shit is getting real a príbeh bude čoskoro znovu naberať na obrátkach (jeho základné body a dejová línia, rovnako ako výsledky, sú už v mojej hlave, lenže neopracovanú ideu premeniť na príbeh o dĺžke novely je dlhší proces)
Ale nebojte, už ma to znovu chytá, Kael prišiel, shit is getting real a príbeh bude čoskoro znovu naberať na obrátkach (jeho základné body a dejová línia, rovnako ako výsledky, sú už v mojej hlave, lenže neopracovanú ideu premeniť na príbeh o dĺžke novely je dlhší proces)
Anonymní- Anonymní
Zaprvé, děkuju za pochvalu. Na ty chyby se juknu co nejdřív (ostatně vsadím se, že to budou chyby facepalmové typu "Jak jsem mohl tohle napsat")
Zadruhé, Faelinův argument, že nepíše kvůli škole na mě neplatí, já píšu výhradně ve škole, abych nějak vyplnil čas a nemusel se učit Jenže teď máme týdenní prázdniny, takže se s nejvyšší pravděpodobností objeví výluka tentokrát u mě.
Zadruhé, Faelinův argument, že nepíše kvůli škole na mě neplatí, já píšu výhradně ve škole, abych nějak vyplnil čas a nemusel se učit Jenže teď máme týdenní prázdniny, takže se s nejvyšší pravděpodobností objeví výluka tentokrát u mě.
Anonymní- Anonymní
Strana 17 z 28 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22 ... 28
:: Elrendar Keep forum :: Elrendar
Strana 17 z 28
Povolení tohoto fóra: