Galerie Elrendaru
:: Elrendar Keep forum :: Elrendar
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Galerie Elrendaru
Vítejte vážení v novém topicu, kam budu házet zajímavé screeny, obrázky či fotky ať už z našeho rp, či jiných věcí kolem naší guildy.
První tři screeny budou jen ve formě odkazů, protože je u nich důležitý i chat. Jedná se o stavbu keep...přesný datum vám neřeknu, bude to ale už více jak 2 roky...
http://img.pictureup.cz/02092013/1336fe823e35c84c6cfb1cb302843cf9f9bee3df.jpg
http://img.pictureup.cz/02092013/0d014fe7e293c8b171d99f624f7b387ba65ef36d.jpg
http://img.pictureup.cz/02092013/ec5b569ecc82f4a46493f2f188c6d433d4d8368b.jpg
Nejhorší práce: stavba zdí, silák Kiriel (Altash)
Eventy:
První tři screeny budou jen ve formě odkazů, protože je u nich důležitý i chat. Jedná se o stavbu keep...přesný datum vám neřeknu, bude to ale už více jak 2 roky...
http://img.pictureup.cz/02092013/1336fe823e35c84c6cfb1cb302843cf9f9bee3df.jpg
http://img.pictureup.cz/02092013/0d014fe7e293c8b171d99f624f7b387ba65ef36d.jpg
http://img.pictureup.cz/02092013/ec5b569ecc82f4a46493f2f188c6d433d4d8368b.jpg
Nejhorší práce: stavba zdí, silák Kiriel (Altash)
Eventy:
- Spoiler:
Jeden z prvních eventů, kterého jsme se s Kirielem účastnili. Souboje v režii Natiela . Vím, že mně se nehorázně sekala hra.
- Spoiler:
Turnaj v Silvermoonu. Ashae vyhrála, Ceroth druhý
- Spoiler:
Zrcátko Highborne - první event s Eynor (ta současně i event vymyslela). Účinkující: Eynor, Walan (Ceroth) a Altash s Kanou
- Spoiler:
Pokračování eventu Zrcátko Highborne. Nacházíme se v Emerald Dream. Účinkující: Altash + Echo, Ceroth, Eynor, Corin, Nessaa a Lithien
- Spoiler:
Event s princeznou. Valendis jako květinář...
- Spoiler:
Nalezení zakleté princezny
- Spoiler:
"Odkletí" princezny
- Spoiler:
Tři oříšky pro veverku. Zleva: Nelise, Versen, Eynor, Ceroth, Nessaa. V popředí nejlepší stavitel Ammathor
Naposledy upravil Ceroth dne Sat Dec 14, 2013 6:10 pm, celkově upraveno 2 krát
Re: Galerie Elrendaru
Elrendar:
Korunovace Alterie
Všehochuť:
Pohřeb Issie Nightstrider
- Spoiler:
Přísaha správkyni Alterii a Quel'Thalaskému království. Málem nás vyhodili, Kiriel trval na tom, že bude mít vlastní přísahu...uličník. Mimochodem já tam jsem za tři chary: Ceroth (v popředí černý plášť), Falanthir a Esperanta. Ukousnutý na spodku snímku Leorinar.
Korunovace Alterie
- Spoiler:
Svrhnutí Alterie
- Spoiler:
Zasedání Rady Silvermoonu
- Spoiler:
Elrendar: Esperanta, Nessaa, Kenjun, Eynor, Ceroth, Altash, Falanthir, Lywelyn
Všehochuť:
- Spoiler:
Event stopování bestie s hraničáři a rytíři
Pohřeb Issie Nightstrider
- Spoiler:
Hawke + Lithiri - dýňový den pana de Ray
- Spoiler:
Event v Northrendu - Nessaa + Nunn
- Spoiler:
Event v Northrendu: Návštěva Wyrmrest temple - Nunn
- Spoiler:
Pařba v Nočním klubu...
- Spoiler:
Záchrana majordoma
- Spoiler:
Konec Goriana de Ray?
Je to nějaký ten týden, co jsem se Vás ptala, co asi dělala vaše postava v době, kdy by mu/jí bylo (VLV) pět let. Od té doby se snažím pracovat s informacemi, které jste mi dali. Trvá mi to a nejsem žádný mistr, raději kreslím tužkou než myší, ale celkem se u toho bavím ve chvílích, kdy nejde lognout hru a nebo zdraví nedovolí. Takže tu máte první oběti. Další přibudou - už teď jsou ve stádiu rozpracování a víc nepovím. A nic mne nezastaví, muhaha. Berte to jako paskvil na mangu, ve skutečnosti je kreslím zmenšené tak na polovinu toho co je uploadnuté jako originál na imageshack. Zabít mne mužete později
Kenjun
Nessaa
Kenjun
Nessaa
Nadhera.....dekuju moc uz jsem stahl dal na plochu zamachroval u kamaradu....diky moc....jen bych chtel poprosit o dokresleni Tlapky a Moro :-D
Brala jsem to tak, co měli, když byli fakt malí, ale stane se, nicméně si Tlapku a Moro schovám na jiný obrázek, ju? Teď jsem zaseklá na Ave, Corinovi a Narlenovi. O Narlenovi vím, že Tethika má roky. Theoryn má ale taky smůlu, na Ceryho obrázku nebude - jeho první pet byl někdo jiný
Tak ju, omlouvám se za chvíli prodlení, ale bylo toho moc in RL. A aby se neřeklo, že nic nedělám, nebo se neděje nic s ostatními, připojuji jako spoilery i náhledy "work-in-progress". Samozřejmě miniatury, přeci vám nezkazím legraci a překvapení.
Anyway,stále platí, že můžete upřesnit, co vaše milovaná postavička dělala, když jí na lidské roky bylo sotva pět =)
A ty jeden nejmenovaný, co jsi mi řekl, že jsi žral panny a prděl kouzla... těš se
Samozřejmě jde o Avelion, která prý v dětství trávila fůru času u moře.
Nezavěšujte, volá Temnota.
work in progress
Určitě poznáte: zloděj bonbonů Valendis
Anyway,stále platí, že můžete upřesnit, co vaše milovaná postavička dělala, když jí na lidské roky bylo sotva pět =)
A ty jeden nejmenovaný, co jsi mi řekl, že jsi žral panny a prděl kouzla... těš se
Samozřejmě jde o Avelion, která prý v dětství trávila fůru času u moře.
Nezavěšujte, volá Temnota.
work in progress
Určitě poznáte: zloděj bonbonů Valendis
Naposledy upravil Eynor dne Thu Nov 28, 2013 11:29 am, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Další várka screenů
Tauří válečný tanec
A něco z našich eventů:
Tauří válečný tanec
A něco z našich eventů:
- Spoiler:
Trust me, I am an engineer...
- Spoiler:
Kdo je lepší léčitel?
Naposledy upravil Ceroth dne Sat Dec 14, 2013 6:11 pm, celkově upraveno 1 krát
Icecrown citadel 10man - 26.11. 2013
Kvůli blbosti, že si fali nechal dát id, jsme šli v poněkud jinačí sestavě.
Tančící dvojice druidů: Runiel a Mystixdru (nessa)
Healy: Kechi a Kenjun
Dmgeři (ti nejdůležitější): Eynor, Ashia, Abbygail, Eyra, Sak, Cornellia
Složili jsme Marrowgara (málem i bez buffu), pak lady Deathwhisper i Deathbringera.
Osobně musím říct, že na to, že to byl raid svolaný tak nahonem navíc ještě kde někteří měli slabšího alta, tak jsme to dali fakt na pohodu, takže všem gratuluju.
Galerie:
Buffnem a dem...
Má čtyři hlavy, žádný nohy a nekaká, co je to?
Čekání na Go..ehm Deathbringera
Těším se v sobotu, půjdem to vyklepat s mainama ;-)
Kvůli blbosti, že si fali nechal dát id, jsme šli v poněkud jinačí sestavě.
Tančící dvojice druidů: Runiel a Mystixdru (nessa)
Healy: Kechi a Kenjun
Dmgeři (ti nejdůležitější): Eynor, Ashia, Abbygail, Eyra, Sak, Cornellia
Složili jsme Marrowgara (málem i bez buffu), pak lady Deathwhisper i Deathbringera.
Osobně musím říct, že na to, že to byl raid svolaný tak nahonem navíc ještě kde někteří měli slabšího alta, tak jsme to dali fakt na pohodu, takže všem gratuluju.
Galerie:
Buffnem a dem...
Má čtyři hlavy, žádný nohy a nekaká, co je to?
Čekání na Go..ehm Deathbringera
Těším se v sobotu, půjdem to vyklepat s mainama ;-)
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
Kresliť neviem...takže z mojej strany nemôžu prísť žiadne obrázky postavy z mladých rokov, ani pohľadnica, ani Corin s veľavravným pohľadom :DTakže, som vytvoril Faelina svojím netradičným spôsobom
Postava je vytvorená z plastelíny a výška postavy bez podstavy je 10 centimetrov(fotky sú dve, aby bol zachytený aj trochu iný uhol, keďže postava sa pozerá doľava). Dúfam, že sa bude páčiť
Postava je vytvorená z plastelíny a výška postavy bez podstavy je 10 centimetrov(fotky sú dve, aby bol zachytený aj trochu iný uhol, keďže postava sa pozerá doľava). Dúfam, že sa bude páčiť
- Spoiler:
Anonymní- Anonymní
Mapa pevnosti...pozor, nejedná sa o oficiálnu vec, je to len moja predstava. Toto treba hlavne brať pri okolitých horách(tie ako pavúky vyzerajúce veci...je to ako keby zhora), pri tvare Siene Slnka a prístupe na pohrebisko...keďže v reálnej pevnosti nie sú porty, ale tie veci majú normálny prístup, musel som to nejako zakomponovať do nej. Rovnako ako aj znak Elrendaru...dúfam, že vôbec bude vidieť, na skutočnej mape to je v pohode, aj v mobile :DA to okolo pevnosti, kde je aj pohrebisko, sú plošiny, ktoré sú začiatkom hôr a len jedna z nich je dosť veľká, aby sa dala využiť. Na východe je údolie, ktoré Ceroth spomínal a na severe zas cesta do priesmyku.
Trochu sa mi nepodarilo spraviť strechu Siene, ten typ budovy ju má inú...ale aj tak to mohlo dopadnúť aj horšie
Neskôr sem hodím aj prefotený obrázok, kde bude len mapa a bude mať väčšiu veľkosť(a možno neskôr ju aj vyfarbím, nech viac zodpovedá realite)
Trochu sa mi nepodarilo spraviť strechu Siene, ten typ budovy ju má inú...ale aj tak to mohlo dopadnúť aj horšie
- Spoiler:
Neskôr sem hodím aj prefotený obrázok, kde bude len mapa a bude mať väčšiu veľkosť(a možno neskôr ju aj vyfarbím, nech viac zodpovedá realite)
Naposledy upravil Faelin dne Fri Feb 28, 2014 2:48 pm, celkově upraveno 9 krát
Anonymní- Anonymní
hm dobry to bude te taky koukat az dam nekdy na fb ten svuj druhej obraz z hrbitova
Anonymní- Anonymní
Dámy a páni, predstavujem vám mapu oblasti Thalaský priesmyk.
Táto oblasť je tvorená pohraničím Ghostlands, Eastern Plaguelands a Elrendarským údolím. Jej hlavným mestom je Elrendarská pevnosť, ktorá ovláda oblasti Thalaského a Elrendarského priesmyku, Elrendarskej pevnosti, Elrendarského údolia a Bieleho jazierka.
Z územia Elrendaru sú v hre prístupné len Elrendarská pevnosť(GH) a Thalaský priesmyk. Dúfam, že sa vám bude páčiť
Táto oblasť je tvorená pohraničím Ghostlands, Eastern Plaguelands a Elrendarským údolím. Jej hlavným mestom je Elrendarská pevnosť, ktorá ovláda oblasti Thalaského a Elrendarského priesmyku, Elrendarskej pevnosti, Elrendarského údolia a Bieleho jazierka.
Z územia Elrendaru sú v hre prístupné len Elrendarská pevnosť(GH) a Thalaský priesmyk. Dúfam, že sa vám bude páčiť
- Spoiler:
Anonymní- Anonymní
Povedal som si, že porobím pár screenov pevnosti aj s patchom, ktorý pridal terén do okolia a zmenil výzor zeme...posúďte sami, ako ju to skrášlilo (a prípadne aj pre tých, čo tam neboli, alebo keby sa s ňou po prechode dačo stalo...nikdy nevieme, tak na dokumentáciu)
- Spoiler:
Anonymní- Anonymní
video by Tomyas
Tak Vím, že tohle sou začátky, no zde je video z prvního Rp, stále hledám dobré addony na natáčení a s pomocí nebo radami budu rád.
Velikost videa pred komprimací byla 28,7 GB.
Video je v HD.
edit info: přesunula jsem to Tomovi, je tu moc spam a on stejně poslední dobou moc není aktivní - a tohle prostě patří do galerie
Velikost videa pred komprimací byla 28,7 GB.
Video je v HD.
edit info: přesunula jsem to Tomovi, je tu moc spam a on stejně poslední dobou moc není aktivní - a tohle prostě patří do galerie
Anonymní- Anonymní
Strana 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Kroniky Elrendaru
» Eventy u Elrendaru
» Hřbitov Elrendaru
» Co potřebujete pro RP hraní u Elrendaru
» Obyvatelé a Strážci Elrendaru - Profily RP postav
» Eventy u Elrendaru
» Hřbitov Elrendaru
» Co potřebujete pro RP hraní u Elrendaru
» Obyvatelé a Strážci Elrendaru - Profily RP postav