Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pokec Out Of Character

Strana 5 z 28 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16 ... 28  Next

Goto down

Pokec Out Of Character - Stránka 5 Empty Re: Pokec Out Of Character

Příspěvek pro Ceroth Mon Oct 28, 2013 11:22 am

Já hlavně netuším proč se řeší tyhle věci tady. Proč to něpíšeš lidem, kteří tvořili ty příspěvky na SWL forko dali. Já upravuju forko u Elrendaru a píšu eventy, nic víc. A své hysterické výlevy si šetři pro někoho jiného
Ceroth
Ceroth
Admin

Poèet pøíspìvkù : 314

https://elrendarkeep.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon Oct 28, 2013 11:30 am

Dala jsem jen návrh, jestli by se něco takového neudělalo i tady a jak vidím tak ne. A není to žádný hysterčení. Moje hysterčení jsi už zažil a musíš sám uznat, že tohle se tomu ještě ani neblíží.

Pro Eynor: Bohužel nešlo o vtip. Spojení mi problémy nedělá, jen budu pak úpotřebovat nějak vysvětlit jak si převést postavy, nic víc neřeším- moje nervy to nijak nenapíná, spíš se na to těším, protože tím možná přibybou noví eRPeři. Tohle sem píšu jenom proto, že Ceroth prostě odmítá přijmout moje RP od chvíle, co jsme se pohádali- předtím nerýpal a normálně mi napsal, co mu vadí a já se to pokusila změnit. Od té hádky pořád dokola jenom rýpá a uráží mě a Ave kdykoliv udělám něco špatně(z pohledu mojeí postavy dobře). Myslíš si, že to je nějakej vtip? Promiň, ale několik týdnů psychyckýho deptání jako vtip fakt neberu

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ceroth Mon Oct 28, 2013 11:42 am

nezažilas psychický deptání...až přijde poznáš.

Tvůj pokus upravit rp Ave se setkal se stejným úspěchem jako návrh Ferdy mravence zavést v mraveništi 8-pracovní týden. To, že se s tebou pořád jen dohadujeme je způsobeno tím, že dodržujeme rp rpavidla: nezabiješ char jiného hráče, pokud ti on sám nedá svolení.
Sama píšeš: díky tobě a Lithiri přestal hrát Daethar, ještě připojím že díky vám dvěma přestal hrát Yasmeene. Nehledě na to, jak moc odrazuješ další hráče. U jiných guild by se to řešilo jediným způsobem - kick a pápá lálá. Tadys ho nedostala, přestože na to mám chuť každý den.

K tvému rp příspěvku: chceš-li zachovat topic, kdo ti brání udělat to stejně jako já? Ctrl+c, ctrl+v
Nevím kdo má momentálně moderátora u QT, ale o přesun infa by se měl starat on. Nicméně volné ruce má každý, kdo zvládne kopírovat text.

Ceroth
Ceroth
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon Oct 28, 2013 11:58 am

Tam na to hlavně momentálně kašlou - a na fórku u GameNode na to prostě není sekce Sad
Máš tam podsekci pro guildy a pro herní info, pak eventy... ale nic, co by mohlo sloužit jako informační základna pro RP, lore, statusy "království" etc.
What a Face Jediné, co si tu hodlám přidat jako topic, je mágský koutek pro mágské RP a učně, zdá se, že je o něj konečně zájem =)

S RP u Avelion je ten problém, že předem počítá s tím, že se děj povede nějak podle jejího mastermind plánu, který má v hlavě, ale nepočítá s reakcemi ostatních hráčů, nebo že se to vše může změnit... hráč přestane hrát nebo zasáhne nějaká pohroma nebo osud.
Z pohledu lidí, co ani nejsou v guildě, je Avelion hustodémon, protože je ve stádiu bezvědomí nezranitelná a nezastavitelná, jakkoli se to po skončení transu na jejím těle projeví.

Problém vás obou je, že jste se rafli a od té doby stojíte oba v bojové pozici - Avelion bere cokoli jako útok, Ceroth bere cokoli jako útok. S tím, že u Avelion vidím neustále OOC snahu psát a žalovat všem kolem, kdo jí kdy zkřivil in RP vlas. Nepotřebuji to vědět - dokud si to mé postavy in RP nezjistí, nezajímá mne, jestli ti Lithiri vysosala manu, Balahen rozbil nos, nebo Falanthir dupl na kuří oko. Je to cesta, kterou sis za Avelion zvolila.

A Cerothe, vážně, najdi si jiný practice target. Někomu pomůžeš, jiný se zachrání sám.
Mlácením do pudinku nic nezískáš. Tohle nedělá dobrý obraz RP, guildě, ani tobě. Buď si chce nechat poradit, nebo si to dál pojede po svém, tak prostě přestaň in RP bránit všem těm postavám a hráčům, co jí chtějí zabít a nech ji sníst, co si nadrobila. Pokud smím prosit - řeš ji jen in RP a OOC věci ignoruj.

Mimochodem i in RP má svou moc pomluva a drb - Avelion se asi podiví, které věci se jí pak z nečekaných stran vrátí po všem, co kde udělala nebo řekla a někdo to předal zkomoleně. A někdo třeba i úmyslně, ale o tom hra o trůny je.

A Avelion, jestli máš pocit, že tě Ceroth dost nebrání a nevyžírá si to za tebe na dvou polích, jsi vedle.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon Oct 28, 2013 1:39 pm

hm co tak začat o necem inem? to rp v nedeli bylo? jak dopadlo?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon Oct 28, 2013 5:39 pm

Bylo...sešli se na hřbitově...
...rozešli se... Avelion kupodivu nebyla zastřelena ani vykoupána. Více se snad dozvíš in game =D

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon Oct 28, 2013 5:41 pm

a ja sem se tak tešil .....

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon Oct 28, 2013 7:20 pm

Už mě to GN začíná štvát... a to ještě ani neběží.... nevadí ani tak že je vypnutej server... ale špíš to že se ani neobtěžujou nám oznámit jak to vypadá... chápu že maj moc práce atd. ... ale najít si pět minut na napsání věty by si udělat mohly

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ceroth Mon Oct 28, 2013 7:24 pm

Hele to je stejné jak na Soulwellu v posledních pár měsících. Dostalo se tam do vedení několik divných lidí a ti celý nadějný projekt potopili. Jen pevně doufám, že tady na gamenode je tohle jen dočasný "zkrat" a příště bude informovanost větší. Jen tak mimochodem. Prý v 18.15 včera nevěděli dokonce ani developeři, že v 18.30 se to vypne Very Happy

Mimochodem Elrendar a pár přátel bylo v tu dobu na progresuu ICC a věřili jsme si i na LK :-x Very Happy
Ceroth
Ceroth
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon Oct 28, 2013 10:13 pm

Jedeme na starém realmu, nebo realmlistu, jak se zdá, i přesto mi přejmenovali polovinu charů včetně maminky Siel (R.I.P. Sin) a sestry Viktorie Verie (Ellinor, R.I.P.); v každém případě doporučují:
Hráčov zo Soulwellu upozorňujeme, že je potrebné si pripojiť účet v manageri hneď, ako to bude možné.
Ďalej odporúčame zmeniť si realmlist na: set realmlist soulwell.gamenode.cz a premazať Cache zložku.

Všetky duplicitné accounty zo Soulwellu obdržia koncovku “_sw”, pri duplicitných nickoch má prednosť played time a 80 lvl.

důrazné varování: pokud jste v Dalaranu, než se odportíte, znovu si tam dejte HS. Z nějakého důvodu máme momentálně všichni HS v základní lokaci: belfové Sunstrider Isle, trolové a orkové Durotar... DKčka... bojím se na to pomyslet.
Myslím, že vás s Eynor mohu během zítřka posbírat a znovu naportit do Dalaranu kvůli HS.

We shall prevail!

Naposledy upravil Eynor dne Tue Oct 29, 2013 12:56 am, celkově upraveno 2 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ceroth Mon Oct 28, 2013 10:13 pm

Kam se poděl Apocrypha...

Pokec Out Of Character - Stránka 5 1ldCiHw
Ceroth
Ceroth
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ceroth Tue Oct 29, 2013 10:57 am

Kdyby měl někdo nějaký problém s lognutím na Gamenode - pište sem nebo na skype
Ceroth
Ceroth
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ceroth Wed Oct 30, 2013 4:25 pm

30.11. pohádky v Bloodhoof village v Mulgore
Ceroth
Ceroth
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ceroth Tue Nov 05, 2013 11:51 am

Pohádky 6.11. v Land's end beach v Tanaris, info >>Zde<<

Ceroth
Ceroth
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed Nov 06, 2013 6:28 pm

na fóru GN se musím registrovat znova? nejde to normálně přes heslo a jméno jako jsem měla dřív?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ceroth Wed Nov 06, 2013 6:39 pm

Musíš regnout znova...tedy měla bys tam mít stejné přihlašovací údaje jako do wow manageru
Ceroth
Ceroth
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Nov 09, 2013 2:46 pm

Lucky me, když vyšetřím čas na RP/pve, server nejde. Alespoň pročtu všechny povídky a budu zase chvíli kreslit. V každém případě se pokusím být večer online - na pve. RP bych nechala na noc nebo zítřek.
A Nesso, ani netušíš, jak jsi chudáka Eynor vyděsil Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Nov 09, 2013 4:15 pm

/cheer Nessaa earned achivment "bububu on eynor" 1000 achi points....i am so happy...ale verte ze to byl teprve zacatek muhehehehe:twisted: Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed Nov 13, 2013 10:32 pm

https://www.facebook.com/elrendarkeep?ref=hl
pro par žadatelů jsme vytvořili stránky na fb kdo chce tak se pripojte budou se tam davát odkazy pokud bude něco nového radi tam uvidíme vypečené screeny a další věci

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue Nov 19, 2013 8:03 pm

https://www.facebook.com/elrendarkeep
prosim podivejte se a stranky Elrendaru a spatrite jednu nadhernou vzpominkovku na pevnost made by my brother!What a Face 

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed Nov 20, 2013 2:15 pm

Uaa úžasnej obrázek, chválím - a zároveň se omlouvám za zpoždění těch mých prací, prostě jsem tenhle týden na tom asi takhle http://www.pbh2.com/wordpress/wp-content/uploads/2013/03/cute-puppy-gifs-head-shake.gif

Kdo potkal in game, pochopí, pravidelně usínám při večerníčku a nedokážu se vykopat dříve, než kolem půlnoci. Slibuji ale, že se to snad od víkendu konečně srovná.

PS. Fejsbuk mám dost v neoblibě, takže tam mne nečekejte, omlouvám se =)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu Nov 28, 2013 8:48 am

nechcete hodit pohádky na pár týdnů(né natrvalo) zase k hlavním městům? bývalo to tam dlouho a lidi(hlavně lowky) se tam jednodušeji dostali. Místa na kterých jsme jsou pěkná, ale scházíme se tam skoro jenom 80ky.
Možná by nebylo k zahození dát příště pohádky zase do Thunder Bluff. A nebo oznámit místo konání třeba aspoň den předem, aby si případné lowky mohly zařídit odvoz ;-)
Nebo třeba úplně pro lowky- začáteční lokace, tam je většinou taky hezky a má to svoji atmosféru(hrobka u nemrtvých, plošiny nad vodou u belfů, rozlehlé pláně v Mulgore,...)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu Nov 28, 2013 9:53 am

To byla i moje připomínka - většina lidí si tam doopravdy raději dojde po svém, než se nechat summonit lockem, někteří si z těch příchodů obvykle dělají i solidní divadlo: plus známe lenivost "zažitých" RPčkářů.

Moje tipy na lokace v Eastern (zdá se, že není problém jich najít milion v Kalimdoru):
BE - "outoor" - most na Sunstrider Isle, pláž pod hrobkou Dath'Remara, Azure Breeze coast (dále od mobů), Falthrien Academy, Elrendar Falls, Runestone Falithas, Tranquil Shore a Golden Strand
BE - "indoor" - hostinec na Falconwing, hostinec ve Fairbreeze, Saltheril's Haven, North Sanctum, Farstrider Retreat, obě hospůdky v Silvemoon city

Forsakeni - "outdoor" - ostrůvek nad Agamand mills, Brightwater lake, Faol's Rest u monastery, ruiny Lordaeronu, Stillwater pond, Whispering forest - the Fairy Ring, okolí jezera Lordamere
Forsakeni - "indoor" - Brill (radnice i taverna), Coldhearth Manor - domek u mostu do Deathknell, Deathknell taverna, chrám nebo hrobka Shadow Grave; Undercity: rogue quarter, zikkurat u mágů, Sepulcher

BTW, už začnou slibované "RP lovy"? Smile

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed Dec 04, 2013 5:29 pm

lol, co mi linknul Cery Very Happy
tak trocha sin'dorei včetně blond Liri.... Lisa/alpha female xD
https://www.youtube.com/watch?v=wMLljXHMOpM
https://www.youtube.com/watch?v=AXaUzOQyFQ8

Very Happy Very Happy
panenky v koupelně a 6 hodin mejkapu Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon Dec 16, 2013 9:04 am

Seori: vše nejlepší k dnešním a Avelion vše nejlepší k zítřejším narozeninám Smile

https://www.youtube.com/watch?v=SHV4jlG4Xlw

Pokec Out Of Character - Stránka 5 A.aaa-And-what-about-for-those-cut

edit: pomotáno a upraveno Very Happy

Naposledy upravil Eynor dne Mon Dec 16, 2013 11:09 am, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 5 z 28 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16 ... 28  Next