Pokec Out Of Character
:: Elrendar Keep forum :: Elrendar
Strana 6 z 28
Strana 6 z 28 • 1 ... 5, 6, 7 ... 17 ... 28
Re: Pokec Out Of Character
Seori má dneska a já až zítra, ale díky
Vše nej Seori
Ten song je úžasnej XD
Vše nej Seori
Ten song je úžasnej XD
Anonymní- Anonymní
Z hlediska obyč. člověka - roztomilé.
Z hlediska zoologického se mi naskýtá otázka: proč ho nenechali pod rodiči? (odpověď možná kvůli tomu, že je tak vzácný).
ale jinak je super!!
Z hlediska zoologického se mi naskýtá otázka: proč ho nenechali pod rodiči? (odpověď možná kvůli tomu, že je tak vzácný).
ale jinak je super!!
Kočkovité šelmy jsou prostě úžasné....mě stačilo jednou mazlení s tygřetem a od té doby jsem pořád naštvaný že nemůžu víc....já to chci domů :'(....prostě se odstěhuji někam do Afriky tam si zřídím chovatelskou stanici a bude :-D ne to ne ja bych asi nebyl nejlepší chovatel ale nikdo mi neříkejte že by jste to doma nechtěli ať malý nebo velký
Anonymní- Anonymní
Sraz? Zeby?
Mile damy,
mili pani a vsechny ostatne pohlavi,
Rad bych predlozil napad udelat sraz. Samozrejmne vecsina je z Brna tak by to bylo asi v Brne. Pro mozna je to asi na rychlo ale ponouka se mi casove rozpeti od 10-21 unora. Takze co vy na to?
mili pani a vsechny ostatne pohlavi,
Rad bych predlozil napad udelat sraz. Samozrejmne vecsina je z Brna tak by to bylo asi v Brne. Pro mozna je to asi na rychlo ale ponouka se mi casove rozpeti od 10-21 unora. Takze co vy na to?
Anonymní- Anonymní
ja bych do toho i sel proc ne ja uvidim jeste jak jato budu mit z praci ale hodilo by se mi to driv v unoru nez pak pozdeji....a v brne jedine dokonale takze ja jsem pro v brne nekdy zacatkem unora
Anonymní- Anonymní
12. budu pravděpodobně dělat opravu zkoušky(na řádnej termín kašlu, čtyři dny později mám nejdůležitější zkoušku), takže krom 12 kdykoliv
Edit: BTW, závisláci čekají už měsíc na další kapitolu, prosíííííím
Edit: BTW, závisláci čekají už měsíc na další kapitolu, prosíííííím
Anonymní- Anonymní
Povídku mám u sebe já,ale taky chodím do práce, takže ji autorovi dnes v noci snad konečně pošlu zpět s korekturou, která skoro není nutná
Plus tu mám rozepsaných 6 RP hlášení najednou uaaa uaaa.
Plus tu mám rozepsaných 6 RP hlášení najednou uaaa uaaa.
Anonymní- Anonymní
za možnost si ji přečíst klidně budu dělat korekci na stostráknovým dokumentu
Anonymní- Anonymní
Kdyby to vyslo tak bych rad jel ale uvidise jak to budu myt veskole ale mohl bych v sobotu 18 jeste se uvidi jak by ostatni mohli a jeste jak by ness mohla
Anonymní- Anonymní
sry ja jsem vul ja jsem se koukal spis na leden nez na unor takze ja v tu sobotu ale 15 (faceplam)
Anonymní- Anonymní
Unor nam klepe na dvere i Gandalf se nam nahodil do Jarne roby. Prichazim za vami s otazkou a prosbou.
Chtel bych si tedy potvrdit ci je a byl by zajem na stretnuti v Brne jak sem se uz jednou ptal, dokonce ted se my pridalo par dalsi ch moznosti tedy od 14-24 unora ...
Prosba by pak byla ... jelikoz o Brne nevim ani prd ... aby se toho ujal nekdo kto to pozna ... alespon jnejaky dobry podnik na stretnuti tedy taka mala organizace a komunikace s ostatnimi.
BTW pro zavyslak: Muza nekam zmizela a nemuzu ji najit ... ale neco bude (doufam).
Chtel bych si tedy potvrdit ci je a byl by zajem na stretnuti v Brne jak sem se uz jednou ptal, dokonce ted se my pridalo par dalsi ch moznosti tedy od 14-24 unora ...
Prosba by pak byla ... jelikoz o Brne nevim ani prd ... aby se toho ujal nekdo kto to pozna ... alespon jnejaky dobry podnik na stretnuti tedy taka mala organizace a komunikace s ostatnimi.
BTW pro zavyslak: Muza nekam zmizela a nemuzu ji najit ... ale neco bude (doufam).
Anonymní- Anonymní
no ja bych rad jel o toho 15 unora v sobotu protoze mam skolu tak muzu jedine o vikendu no a hlavne nekam kam bych mohl budu mejt 15 az v kvetnu tkaze ne nekam kam nemuzu ale rad bych jel a potakl se s vami
Anonymní- Anonymní
tak jak teda lidi? datum už je celkem blízko a ještě se nic nedomluvilo
za mě by byl dobrej víkend, jako místo bych navrhla zase čajovnu pokud by se nenašlo nic jinýho
minule tam bylo fajn ;-)
za mě by byl dobrej víkend, jako místo bych navrhla zase čajovnu pokud by se nenašlo nic jinýho
minule tam bylo fajn ;-)
Anonymní- Anonymní
Pokud vím, Cery je právě v Brně Jen kdo ví, jestli ho pustí z klece... teda z řemínku Se sražte ne
Anonymní- Anonymní
OK. Cery snad zitra bude online. Jinak prý na Brňáky a okolí mívá čas až kolem 18h večer
*še štýská*
*še štýská*
Anonymní- Anonymní
http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/9742094311#1
Toto je "krátky" výcuc z "novej"(napísaná už v roku 2008, ale vydaná až teraz) novely Blood of the Highborne, ktorá opisuje dobytie Quel´Thalasu, vznik krvavých elfov a čo ja viem čo ešte, zatiaľ nie som na konci Ale je tam dosť informácií, ktoré rozširujú lore národa(aj veci z jazyka, ak by ste chceli v RP znieť múdro)
Toto je "krátky" výcuc z "novej"(napísaná už v roku 2008, ale vydaná až teraz) novely Blood of the Highborne, ktorá opisuje dobytie Quel´Thalasu, vznik krvavých elfov a čo ja viem čo ešte, zatiaľ nie som na konci Ale je tam dosť informácií, ktoré rozširujú lore národa(aj veci z jazyka, ak by ste chceli v RP znieť múdro)
Anonymní- Anonymní
Cool
Jinak Ceroth prý bude dnes moci až po 20h, pokud mu pujčí kabel od netu (mají tam jeden, síť ad hoc neumí a chtěji koukat na olympiádu online.. )
Pokud se neobjeví do 21h, stejně bych ráda pár lidí v keep, včetně..hm. Moonwolfa.
Má co vysvětlovat.
*Eynor Astrae poklepe střevíčkem o podlahu a udeří svitkem o dlaň*
Jinak Ceroth prý bude dnes moci až po 20h, pokud mu pujčí kabel od netu (mají tam jeden, síť ad hoc neumí a chtěji koukat na olympiádu online.. )
Pokud se neobjeví do 21h, stejně bych ráda pár lidí v keep, včetně..hm. Moonwolfa.
Má co vysvětlovat.
*Eynor Astrae poklepe střevíčkem o podlahu a udeří svitkem o dlaň*
Anonymní- Anonymní
http://us.battle.net/wow/en/game/lore/leader-story/gallywix/1#readmode
Na RP nám to je nanič, ale ak ste to ešte nečítali, odporúčam...minimálne ja som sa poriadne nasmial
Na RP nám to je nanič, ale ak ste to ešte nečítali, odporúčam...minimálne ja som sa poriadne nasmial
Anonymní- Anonymní
"It was easier than selling a mirror to a blood elf." okay už tohle mne dostalo
Anonymní- Anonymní
Strana 6 z 28 • 1 ... 5, 6, 7 ... 17 ... 28
:: Elrendar Keep forum :: Elrendar
Strana 6 z 28
Povolení tohoto fóra: